Luxe tuinhuis met overkapping

Publicatiedatum: 11-05-2020
Aangepast: 18-11-2020

Luxe tuinhuis met overkapping

Uw luxe tuinhuis met overkapping, op maat gemaakt zodat het voldoet aan uw wensen om maximaal te genieten van uw buitenverblijf. Het kan met een tuinhuis met overkapping, gerealiseerd door Buitenlust Buitenleven.

Luxe tuinhuis met veranda

Genieten van uw luxe tuinhuis met veranda, bijvoorbeeld achterin de tuin. Heerlijk voorzien van alle luxe die u had bedacht toen u zich ging oriënteren. Een sfeervolle haard en een comfortabele loungebank. Er hangt zelfs een tv aan de wand om vanuit uw buitenhuiskamer te genieten van uw favoriete serie. Begint het te regenen? Sluit uw veranda dan af met de glazen schuifdeuren. Wat een verrijking om zo van het buitenleven te kunnen genieten!

> Vraag ons voor meer informatie

Is dit iets waar u naar op zoek bent? Bespreek dan de mogelijkheden voor uw luxe tuinhuis met ons. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Niet alleen wat betreft esthetische keuzes, ook qua functionaliteiten.

Zo is er veel mogelijk qua materiaalkeuzes, denk aan glas, (douglas)hout of staal. Wij kunnen uw luxe veranda opleveren met een haard, heaters, luxe loungeset of wat dacht u van een complete buitenkeuken en een berging? Zelfs de styling kunnen wij voor u verzorgen, zodat u kunt genieten van uw stijlvolle tuinhuis.

Luxe buitenverblijven

Er bestaan verschillende soorten luxe buitenverblijven, met verschillende functies. Omdat het om bijzonder maatwerk gaat, gaat niets te ver. Deel uw wensen en ideeën, bijvoorbeeld voor een pool house, kapschuur, tuinkamer of ander soort luxe buitenverblijf. Wij realiseren het: van ontwerp tot oplevering!

Vergunning voor veranda

luxe buitenverblijf

Is een vergunning voor de veranda nodig? Dit is een veelgestelde vraag en is natuurlijk afhankelijk van de specifieke wensen en mogelijkheden van de beschikbare ruimte. Wij kennen de regels en kunnen u adviseren in welke gevallen het wel of niet noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. Een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden zijn:

  • Er mag maar een bepaald percentage van uw perceel worden bebouwd.
  • Plaatst u binnen vier meter van uw woning een luxe buitenverblijf? Dan mag dit niet hoger zijn dan 30 centimeter boven uw eerste verdieping.
  • Uw buitenverblijf mag een gelijke functie hebben als uw woning als deze binnen vier meter van uw woning is geplaatst.
  • Gaat u voor een luxe buitenverblijf van vijf meter of hoger, dan moet u een vergunning aanvragen.
  • Voor een luxe tuinhuis of soortgelijk buitenverblijf in de voortuin moet altijd een vergunning worden aangevraagd.

Wilt u graag een luxe tuinhuis realiseren zonder vergunning? Bespreek dit met ons zodat wij rekening kunnen houden met het ontwerp en proberen op die manier een aanvraag te voorkomen.

buitenlust buitenleven

Luxe tuinhuis van Buitenlust Buitenleven

Wilt u een luxe tuinhuis met overkapping? Kies dan voor het prachtige maatwerk van Buitenlust Buitenleven. Voor een stijlvol buitenleven. Meer weten? Neem dan contact met ons op.