Tuinkantoor

Publicatiedatum: 15-08-2021
Aangepast: 09-11-2021

Een tuinkantoor voor meer werkplezier

Wel eens nagedacht over een tuinkantoor in uw tuin? Een fijne werkplek waar u geniet van het  buitenleven en tegelijkertijd geconcentreerd aan de slag kunt. Het is helemaal van nu, en als u eenmaal in uw eigen kantoor aan het werk bent is het niet meer weg te denken. Wij geloven dat een tuinkantoor straks de norm wordt. Benieuwd of het iets voor u is?

Ga direct naar:

Een tuinkantoor op maat of niet?

Luxe buitenverblijven hebben hun intrede in de tuin al gedaan. Maar een werkruimte in de tuin is voor velen, zeker sinds de komst van corona, een gewilde werkplek en een nieuw soort buitenverblijf in de tuin. Bouw uw bestaande buitenverblijf om tot kantoor óf kies voor een compleet nieuwe werkplek dat volledig voldoet aan uw wensen. Een tuinkantoor op maat waarbij vrijwel alles mogelijk is. Samen bespreken we wat uw wensen zijn en vullen deze aan met onze tips en adviezen op basis van onze ervaring voor de realisatie van luxe buitenverblijven en tuinkantoren.

Waarom een werkruimte in uw tuin?

Waarom zou u een tuinkantoor willen? Het is niet zomaar een kantoor in uw tuin. Het is een plek waar u geconcentreerd aan het werk kunt. Volledig kunnen afsluiten van de rest, creativiteit de vrije loop laten en uw zintuigen prikkelen door het prachtige buitenleven. Spreekt u dit aan? Overweeg dan een kantoor in eigen tuin.

Samen komen we tot de ideale indeling van uw werkplek. Als u wenst kan dit ook geschakeld worden met een schuur of veranda. Voor extra opbergruimte in de tuin of een fijne beschutte plek om op een zomerse avond te genieten van een goed glas wijn.

Wilt u ook genieten van uw tuin? Kies voor een tuinkantoor en geniet van het buitenleven.

Outlook Groenprojecten

Wat zijn mogelijkheden voor uw kantoor in de tuin?

Uiteraard moet u comfortabel kunnen werken, dat kan uitstekend in een goed geïsoleerde werkruimte. Natuurlijk dient er voldoende lichtinval te zijn en moeten er genoeg stopcontacten aanwezig zijn. De opties voor een kantoor zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een airco of verwarming. Maar ook een pantry of relax-ruimte behoren tot de mogelijkheden. Bespreek uw wensen met ons en samen kijken we naar de meest functionele en esthetische mogelijkheden voor uw werkruimte.

Een geïsoleerd tuinkantoor

Een goed geïsoleerd tuinkantoor is een voorwaarde om op een comfortabele manier te kunnen werken tijdens ieder seizoen van het jaar. Dit is dan ook de basis waar vanuit Outlook Groenprojecten werkt. Als u voor een geïsoleerd kantoor kiest, is het zinvol om ook na te denken over het plaatsen van een airco en of verwarming.

Een tuinkantoor kopen voor in uw tuin?

Wilt u graag een tuinkantoor kopen voor in uw tuin? Neem dan contact met ons op en samen gaan wij om tafel om uw ideale werkplek uit te werken in een functioneel en smaakvol ontwerp wat voldoet aan al uw wensen. Ook is het mogelijk om andere vormen van buitenverblijven te combineren. Bespreek uw ideeën en met ons om uw ideale werkruimte te realiseren.