Vacature allround hovenier – leerling/ bbl-er

Publicatiedatum: 04-05-2022
Aangepast: 05-05-2022
Vacature leerling hovenier

Onze organisatie bloeit én groeit en daarom zijn wij op zoek naar een leerling hovenier! Iemand die het leuk vindt om fulltime in het groen aan de slag te gaan! Het werken in het groen doen wij met veel plezier. Of het nu gaat om een zakelijk of particulier tuinproject – het is voor ons een echte passie. We zijn daarom op zoek naar iemand die ons team wil versterken met precies diezelfde passie. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een leerling hovenier die bereid is om alle kneepjes van het vak te leren. Als leerling hovenier werk je altijd in teamverband en ben je medeverantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van tuinen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Samen met een team vol gepassioneerde hoveniers breng je projecten tot een fantastisch einde. Jullie toveren deze projecten steeds weer om tot dé droomtuin van de klant. Tijdens deze projecten heb je alle ruimte om je kennis, die je hebt opgedaan op school, in praktijk te brengen.

Wie zijn wij?

Het werken in de tuin is voor ons een echte passie. Of het nu gaat om een zakelijke tuin of een tuin bij een woning – wij ontwerpen altijd een tuin die past bij de wensen en behoeften van onze klanten. Dit doen wij vol passie en altijd met een oog voor detail. Door ons te focussen op innovatie, creativiteit en door up to date te zijn van de laatste trends, creëren wij de meest unieke tuinen met een luxe uitstraling.

Wij zijn op zoek naar een leerling hovenier die…

  • Elke dag met veel plezier aan hoogstaande tuinprojecten wilt werken;
  • Weet hoe diverse tuinen zowel onderhouden als eventueel verbetert moeten worden;
  • Graag alle kneepjes van het vak leert.

Wat bieden wij jou?

  • Een CAO marktconform salaris;
  • Een veelzijdige functie binnen een bloeiende organisatie;
  • Ruimte om te leren, vragen te stellen en ervaring op te doen;
  • Een informele werksfeer, plezier op de werkvloer is bij ons erg belangrijk;
  • De gezelligste werkuitjes!

Solliciteren?

Wil jij samen met ons werken aan diverse droomtuinen? Schroom dan niet en solliciteer bij ons als leerling hovenier. Mail jouw CV en motivatie naar jeanny@outlookgroen.nl (t.n.v. Jeanny Hooisma) en wie weet leer jij straks alle kneepjes van ons mooie vak!