Niks zo fijn als een barbecue tijdens de nazomer!

Nazomer avond - Outlook Groenprojecten
Publicatiedatum: 19-09-2022
Aangepast: 19-09-2022

Droom jij van een tuin waarin je nét zo kan genieten in de nazomer?

De nazomer is van start gegaan en de tuin ligt er nog steeds prachtig en kleurrijk bij. De (sier)grassen komen steeds meer in de herfstkleuren en dit zorgt voor een extra warme sfeer. De weersomstandigheden veranderen. Zo straalt de ene dag volop de zon, terwijl het groen de volgende dag besproeid kan worden dankzij een goede regenbui – beiden heeft zo zijn charme. Toch is september de perfecte tijd om nog van de zwoele zomeravonden te genieten en hoe kun je dit nu beter doen dan met een barbecue. Een barbecue in de tuin met de mensen die je liefhebt. Deze blog laat je de sfeer en gezelligheid voelen van een avondbarbecue in een droomtuin. Na het lezen van deze blog steek je straks gegarandeerd met veel plezier de barbecue aan!

BBQ setting in de nazomer

Proef de sfeer van de nazomer…

Niks is zo fijn als heerlijk samen genieten. Bekijk onze nieuwe video van een gezellige barbecue met geliefden in een door ons aangelegde droomtuin.

 De perfecte nazomer in ons kikkerlandje!

Heerlijk genieten van de nazomer in Nederland, wat is het fijn! Ondanks warme, zomerse temperaturen van soms wel 25 graden overdag, koelt het in de avond vaak af. Om dan toch tot laat buiten te zitten is extra warmte geen overbodige luxe. Ook laten de weersomstandigheden in ons kikkerlandje het lang in de tuin zitten niet altijd toe. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om zo lang mogelijk buiten te zitten tijdens een heerlijke zomeravond, zoals een terrasoverkapping of een warmtebron.

Heb jij een overkapping of tuinkamer in jouw tuin? Super fijn! Een heater is dan een logische toevoeging. Zo kun je heerlijk blijven zitten en hoef jij je niet om te kleden voor de avond. Heb je geen overkapping? Zorg dan voor een andere vorm van warmte, zoals een vuurkorf óf een barbecue.

Cozyscope - Outlook Groenprojecten
Outlook Groenprojecten - Duurzame tuin
Vuurkorf - Outlook Groenprojecten

De barbecue!

Wij zijn fan van een warmtebron zoals de barbecue! Waarom? Nou, omdat het niet alleen voor warmte zorgt, maar ook voor érg lekker eten! Er is veel keuze in het zoeken naar de perfecte barbecue. Wij raden een Big Green Egg of een Kamado aan. Beiden zijn erg geschikt om grote stukken vlees op te bereiden of voor de koudere dagen lekkere stoofschotels en rollades – noem maar op! Geen vleeseter? Ook vis en groentes zijn perfect op een barbecue klaar te maken. Het buitenleven, genieten in en van je droomtuin en heerlijk eten van de barbecue zijn, naar onze mening, onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zomers genieten in jouw droomtuin
Tuin Ontwerp Kampen, Zwolle, Genemuiden
Zomers genieten van uw tuin Outlook Groenprojecten
Tuin Ontwerp Kampen, Zwolle, Genemuiden

Droom jij van een tuin waarin je nét zo kan genieten in de nazomer? Ontbreekt in jouw tuin nog een overkapping? Of wil jij een droomtuin laten realiseren maar heb jij geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op! Onze hoveniers helpen je graag verder, zodat ook jij straks optimaal kunt ontspannen in jouw tuin.

Wil jij je tuin ook verduurzamen? Super! Wij helpen je graag met ontwerpen van een duurzaam tuinontwerp. Wil jij precies weten wat een duurzame tuin inhoudt? Lees dan deze blog!

Nazomer avond - Outlook Groenprojecten

Werken bij Outlook Groenprojecten?

Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Of wil jij graag nog meer leren van ons vak in het groen? Je vindt de vacature(s) hier. Wie weet tot snel!