Werkvoorbereider/ Planner/ Calculator -fulltime

Publicatiedatum: 08-07-2023
Aangepast: 08-07-2023

Outlook Groenprojecten is een toonaangevend hoveniersbedrijf dat met toewijding prachtige droomtuinen creëert. Bij ons staat niet alleen het resultaat centraal, maar ook het plezier waarmee het werk wordt uitgevoerd. We streven naar optimale tevredenheid dankzij ons team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.

Wat houdt de functie in? Je bent betrokken bij het gehele proces, van de eerste kostenraming van een ontwerp tot en met de realisatie van het project. Jij bent de essentiële schakel tussen de hoveniers en het project – zonder jou verloopt het proces niet soepel. Met jouw inzet willen we ervoor zorgen dat onze klanten nooit teleurgesteld worden, en dankzij jouw expertise worden de resultaten van onze projecten steeds beter van kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat je uitdagingen durft aan te gaan en bereid bent veel verantwoordelijkheid te dragen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het maken, analyseren en beoordelen van offertes, aanvragen, bestekken en tekeningen.

Wat wij zoeken in onze Werkvoorbereider/ Planner/ Calculator…

  • Je hebt ervaring met het calculeren van tuinen;
  • Jij hebt oog voor detail en gaat georganiseerd te werk;
  • Vakmanschap staat bij jou hoog in het vaandel, je houdt van het aanleggen en onderhouden van exclusieve tuinen;
  • Je bent een sociale collega met gepassioneerde liefde voor het groenvak (hoewel het knuffelen van bomen wellicht iets te ver gaat);
  • Je bent in het bezit van een auto en een geldig rijbewijs.
  • Mocht je nog weinig ervaring hebben, dan nodigen we je nog steeds uit om te solliciteren. We kunnen je de benodigde vaardigheden aanleren, maar een gemotiveerde instelling is wel vereist;

Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien krijg je de unieke mogelijkheid om deel uit te maken van een hecht team en samen te werken met gedreven collega’s.

Solliciteren?

Ben jij de Werkvoorbereider/ Planner/ Calculator die voor ons uit het juiste hout gesneden is? Solliciteer dan nu! We zien jouw sollicitatie graag tegemoet. Mail jouw CV en motivatie naar sjerp@outlookgroen.nl (t.n.v. Sjerp Bouma) en wie weet werk jij binnenkort mee aan de mooiste droomtuinen!

Ook ervaren voormannen met ruime ervaring in het vak nodigen wij van harte uit om te solliciteren.