Bedrijfstuin

Bedrijfstuin

Wilt u een bedrijfstuin die uw bedrijf de allure geeft die het verdient. Een mooie entree om uw relaties te ontvangen.

Bij Outlook Groenprojecten kunt u terecht voor alle tuin gerelateerde diensten. De meest voorkomende worden hier behandeld zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Kantoorgroen

Waarom uw tuin ontwerpen of renoveren?

Misschien hebt u net een nieuw bedrijfspand laten realiseren, u heeft dan te maken met een kale ruimte om uw bedrijfspand. Of u gaat binnen afzienbare tijd uitbreiden. Gevolg: uw parkeerplaats is aan vernieuwing toe. Wellicht is de ruimte om uw kantoor of magazijn verwaarloosd. Dit komt doordat de afgelopen jaren bijna geen onderhoud is gepleegd. Kies voor een prachtige groene bedrijfstuin.

Bedrijfstuin laten ontwerpen

Hoe dan ook. De keuze ligt bij u. De omgeving van uw bedrijf is niet hetzelfde als de omgeving van een woning. Uw toekomstige bedrijfstuin vraagt daarom om een groene omgeving met wellicht de volgende eisen:

 1. Een tuin met allure, waar u trots op kunt zijn.
 2. Waar u prettig en effectief kunt vergaderen met collega’s aan de buitentafel.
 3. Waar u gemakkelijk kunt parkeren. Het liefst onder schaduwrijke bomen.
 4. Die het stimuleert dat collega’s op de (elektrische) fiets komen.
 5. De uitstraling moet bij uw bedrijf passen.
 6. Waarbij we de verlichting en de afwatering niet vergeten.
 7. Terwijl de groene omgeving wel zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is.
 8. Die zolang als het kan meegaat.

Al die wensen vatten we samen in een officieel bedrijfstuin ontwerp. Inclusief een prijsvoorstel voor de uitvoering (aanleg) van dit ontwerp. Die helemaal voldoet aan de wensen van u en uw werknemers. Waarbij we wetten en regels natuurlijk niet uit het oog verliezen.

Kiest u voor een strakke bedrijfstuin of past een landelijke groene bedrijfsomgeving meer bij u? Ook realiseren wij  speelse bedrijfstuinen en groene schoolpleinen.

Bedrijfstuin laten ontwerpen

Een duurzame bedrijfstuin aanleggen

Bedrijfsgroen - Outlook Groenprojecten

Een duurzame bedrijfstuin aanleggen door Outlook Groenprojecten? Tijdens de ontwerpfase hebben we al nagedacht over de juiste beplanting. Zodat uw tuin onderhoudsvriendelijk wordt ingericht. Terwijl de tuin juist wel het gehele jaar representatief en mooi is. We hebben nagedacht over de juiste ondergrond en (zware) bestrating. Het groen wordt ingevuld met behulp van grotere groepen beplanting. Planten die bij elkaar passen. Zodat uw bedrijfsomgeving een rustig uitstraling krijgt en een gevuld beeld heeft.

Goed om te weten is dat wij u en uw personeel zo weinig mogelijk tot last zijn tijdens de aanleg. Niets is zo vervelend als overlast in de vorm van lawaai en rommel terwijl u aan het werk bent.

Duurzame bedrijfstuin?

Tuinonderhoud van uw bedrijf

Groenonderhoud voor bedrijven - Outlook GroenprojectenHet hele jaar moet uw bedrijfspand er goed uitzien. Binnen laat u uw gebouw schoonmaken. Wij kunnen het tuinonderhoud en de groenvoorzieningen voor uw bedrijf verzorgen. Om een nette buitenruimte te garanderen, onderhouden wij in ieder geval het volgende:

 • We voorkomen dat beplanting uw looppaden gaat overwoekeren.
 • Dat bomen het mooie zonlicht buiten uw kantoor houden.
 • Dat bestrating verzakt.
 • Dat het gras te lang wordt en dat bladeren overal blijven liggen.
 • Onkruid in uw bedrijfsborders te vinden is.

Om goede afspraken te maken en de verwachtingen helder te hebben, maken wij samen een lijst van persoonlijke onderhoudswensen. Die leggen we vast in een onderhoudscontract.

Meld uw (toekomstige) bedrijfstuin bij ons aan. We komen vrijblijvend op bezoek om ons voor te stellen als uw bedrijfshovenier.

Offerte bedrijfstuin aanvragen

Bekijk een aantal bedrijfstuin projecten die wij hebben uitgevoerd voor onze klanten.