Bedrijfsgroen

Bedrijfstuin laten ontwerpen

Zit u er klaar voor? We gaan graag samen de uitdaging met u aan. Een tuin realiseren die bijna onderhoudsvrij is. Wie wil dat nou niet? U en uw collega’s komen niet naar kantoor om uw garage, uw loods of magazijn te onderhouden.

Misschien hebt u net een nieuw bedrijfspand laten zetten. U hebt dan nog een kale ruimte om uw bedrijfspand. U gaat binnen aanzienbare tijd uitbreiden. Gevolg: uw parkeerplaats is aan vernieuwing toe. Wellicht is de ruimte om uw kantoor of magazijn verwaarloosd. Dit komt doordat de afgelopen jaren bijna geen onderhoud is gepleegd. U heeft een aantal opties om dit op te lossen:

 • U kiest ervoor om de ruimte volledig te bestraten.
 • U kiest ervoor om het gehele stuk te asfalteren
 • Als derde optie kunt u kiezen om het stuk te voorzien van grind.
 • De laatste en misschien wel de beste optie is het voorzien van een prachtige groene bedrijfstuin.

Hoe dan ook. De keuze ligt bij u. De omgeving van uw bedrijf is niet hetzelfde als de omgeving van een woning. Uw toekomstige bedrijfstuin vraagt daarom om een groene omgeving met wellicht de volgende eisen:

 1. Zo goedkoop als kan.
 2. Maar wel een bedrijfstuin waar u trots op kunt zijn.
 3. Waar u lekker en effectief kunt vergaderen met collega’s aan de buitentafel.
 4. Terwijl u er ook graag vrije tijd met collega’s doorbrengt vanwege de juiste tuinmeubels.
 5. Waar u gemakkelijk kunt parkeren. Het liefst onder schaduwrijke bomen.
 6. Die het stimuleert dat collega’s op de (elektrische) fiets komen.
 7. De uitstraling moet bij uw bedrijf passen.
 8. Waarbij we de verlichting en de afwatering niet vergeten.
 9. Terwijl de groene omgeving wel zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is.
 10. Die zolang als het kan meegaat.

Al die wensen vatten we samen in een officieel bedrijfstuinontwerp. Inclusief een prijsvoorstel voor de uitvoering (aanleg) van dit bedrijfstuinontwerp. Die helemaal voldoet aan de wensen van u en uw werknemers. Waarbij we wetten en regels natuurlijk niet vergeten.

Kiest u voor een strakke bedrijfstuinstijl. Past een landelijke groene bedrijfsomgeving meer bij u? Of gaat u voor de gezellige en speelse bedrijfstuin?

Bedrijfstuin laten ontwerpen

Kantoorgroen


Een duurzame bedrijfstuin aanleggen

Aan een bedrijfstuinontwerp heeft u an sich nog niets. Want dat is maar een theoretisch plan. Daarom stellen we altijd voor om uw ontwerp meteen aan te laten leggen.

Hoe uw bedrijfstuin er in gedachten ook uitziet. Simpel of ingewikkeld. Tijdens de ontwerpfase hebben we al nagedacht over de juiste sluitende beplanting. Zodat uw bedrijfstuin om weinig onderhoud vraagt. Terwijl de tuin juist wel het gehele jaar representatief en mooi is. We hebben nagedacht over de juiste ondergrond en (zware) bestrating. We vullen het groen in met behulp van grotere groepen beplanting. Planten die bij elkaar passen. Zodat uw bedrijfsomgeving een rustig uitstraling krijgt en een gevuld beeld heeft.

Onze uitdaging? Om u en uw personeel zo weinig mogelijk tot last te zijn tijdens de aanleg. Niets is zo vervelend als lawaai en rommel terwijl u lekker aan het werk bent…

Mogen wij uw bedrijfstuin aanleggen?

Bedrijfsgroen - Outlook Groenprojecten


Geen zorgen meer over het onderhoud van uw bedrijfstuin

Het hele jaar moet uw bedrijfspand er goed uitzien. Binnen laat u uw gebouw schoonmaken. Wij verzorgen de schoonmaak voor buiten.

We moeten voorkomen dat de natuur kan doen wat ze wil. Want dat levert een ander resultaat op dan u wilt. Dus moet er iets gebeuren:

 • We voorkomen dat beplanting uw looppaadjes gaat overwoekeren.
 • Dat bomen het mooie zonlicht buiten uw kantoor houden.
 • Dat bestrating verzakt.
 • Dat het gras te lang wordt en dat bladeren overal blijven liggen.
 • Onkruid in uw bedrijfsborders te vinden is.

U maakt afspraken met uw klanten. Dat zijn vaak persoonlijke en unieke afspraken. Die legt u vast in een contract. Daarom maken wij ook samen een lijstje van persoonlijke onderhoudswensen. Die leggen we vast in een bedrijfstuin onderhoudscontract. Zodat u nooit te veel betaald.

Meld uw (toekomstige) bedrijfstuin hier gratis aan. We komen gratis op bezoek om ons voor te stellen als uw bedrijfshovenier.

Offerte bedrijfstuin aanvragen

Bedrijfsgroen