Exclusieve houtbouw

Exclusieve houtbouw / design overkapping - Outlook Groenprojecten

Beschut tegen de elementen

Lekker van uw tuin genieten, maar wat te doen als er een paar druppels vallen. In de zomers merken we vaak dat de temperatuur hoog genoeg is om lekker buiten te blijven. Steeds vaker krijgen wij de vraag om een maatwerk oplossing te bedenken die aansluit bij deze vraag. Lekker buiten blijven zitten, en toch beschut zitten voor regen en wind.

Outlook Groenprojecten, gespecialiseerd in exclusieve houtbouw!

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij helpen u graag met het uitwerken van een overkapping op maat, met of zonder schuur. Vast aan het huis als een soort open serre, achterin de tuin tegen de schuur of geheel vrijstaand in een gedeelte van de tuin waar we lekker beschut tegen de wind, de felle zon en de eventuele inkijk kunnen genieten van een warme zomeravond met een smaakvol wijntje. U mag het zeggen en wij maken voor u een passend en specifiek op uw wensen ontworpen terrasoverkapping.

Aansluitingen van electra, internet of televisie. Al dit soort vragen passeren de revu. Met maar 1 doel, ervoor te zorgen dat de overkapping zoveel mogelijk is naar uw wensen.

Wilt u alvast meer inspiratie op doen? Bekijk dan eens de houtbouw voorbeelden op onze inspiratiewall.