Exclusieve houtbouw

Luxe tuinkamer - Genemuiden

Exclusieve houtbouw in de tuin

Wilt u ook uw tuin uitbreiden met een houtbouw, maar bent u niet handig genoeg om zelf een houten gebouw te bouwen? Bent u op zoek naar uitbreiding van uw tuin, met een gebouw die een krachtige uitstraling heeft? Dan laten wij u stijlvol in uw tuin genieten. Met behulp van een mooie en stevige houten constructie.

  • U droomt bijvoorbeeld van een prachtig buitenverblijf waar de zon door de schuifpui van ijzer en glas schijnt.
  • Een ongestoorde werkruimte waar u geniet van het buitenleven; in uw tuinkantoor.
  • Of u denkt nu aan een zwarthouten schuur met een rieten dak.
  • U heeft een klein opberghok van dikke planken en balken in gedachten.
  • U vergeet die houten overkapping waaronder een prachtige buitenkeuken staat.
  • Of u droomt nu van een robuuste carport waaronder u uw nieuwe auto kunt parkeren.
  • Of u zoekt naar iemand die een luxe paardenstal of een wellnessruimte in de tuin kan creëren.

Vast aan de schuur. Los in de tuin. Met een deur verbonden aan uw woning. Met of zonder televisieaansluiting. Inclusief of exclusief goede Wifi. Een waterval. Een industriële hanglamp of spotjes. U kiest en stelt uw nieuwe houten onderdeel in de tuin zelf samen.

Het hele jaar écht buiten genieten begint bij Outlook Groenprojecten.

Houten Outlookconstructie aanvragen
Of neem contact met ons op voor meer informatie

Exclusieve houtbouw


Luxe houten schuren

U heeft meer ruimte nodig. U zoekt een werkplek waar u kunt rommelen. Of u zoekt een plek waar u belangrijke grote spullen kan opslaan.

Uw houten schuur bestaat op dit moment nog niet. Die gaan wij bouwen bij u op locatie. Nadat u het model heeft gekozen met de  houtsoort u echt mooi vindt. U beslist of en hoe we uw hout gaan behandelen of beitsen. Als u besloten heeft of u een plat dak of een schuin dak wilt. Wat de breedte, de lengte en de hoogte moet worden. Hoe de deuren en de ramen eruitzien. En welk materiaal we voor het dak van uw houten schuur gebruiken.

Pas als we dat allemaal weten gaan we hout kopen, meten, zagen en timmeren.

Terrasoverkappingen & Tuinschuren - Outlook Groenprojecten


Houten overkapping

Alles onder één dak. Dat is een houten overkapping. Kacheltje erbij. Loungeset eronder. En u bent klaar. Onze houten overkapping is een toevoeging aan uw achtertuin. U zit lekker droog terwijl het giet of warm terwijl de gure wind blaast. Hoe klein uw houten overkapping ook is: wij zorgen voor sfeer en knusheid.

Wij draaien onze hand niet om voor een houten overkapping.

Tuin notariswoning Genemuiden - Outlook Groenprojecten


Houten schuur met overkapping

Een houten schuur en een overkapping is nuttig en aangenaam. Die constructie maakt slim van de ruimte in uw tuin. Klussen in de schuur en daarna even droog buiten zitten onder de kap. Uw gereedschap ligt veilig en droog in de schuur. Uw loungeset staat laag en droog onder een dak. Net als uw eigen woning begint een exclusief houten bijgebouw met een stevige fundering. Zo voorkomen we dat het hout direct met de grond in contact komt.

Exclusieve houtbouw - Outlook Groenprojecten

Wat kost een luxe houten uitbreiding van mijn tuin?

Goed dat u die vraag stelt. Exclusieve houtbouw is niet altijd goedkoop. Maar u krijgt echt houtwaar naar uw geld. U krijgt van ons altijd een houten kunstwerk van het allerbeste hout. Voor die investering krijgt u van ons een constructie die jarenlang zo stevig als een huis staat.

Ontdek de vele mogelijkheden van luxe tuinkamers en veranda’s in ons gratis moodboard.

Exclusieve houtbouw


 

Meer weten over exclusieve houtbouw voor in uw tuin?

Wilt u meer weten over het realiseren van exclusieve houtbouw in uw tuin? Outlook Groenprojecten ziet het als een uitdaging om uw wensen te realiseren. Of het nu een bijzondere veranda is of een tuinkantoor. Graag bespreken wij uw wensen, creëren een prachtig ontwerp en realiseren uw exclusieve houtbouw.

Neem contact met ons op!