Exclusieve houtbouw

Exclusieve houtbouw in de tuin

U bent op zoek naar uitbreiding van uw woning. Maar dan uitbreiding dat een krachtige uitstraling heeft. We laten u stijlvol in uw tuin genieten. Met behulp van het mooiste hout. En samen met dat prachtige materiaal maken we de mooiste kunstwerken in uw tuin. Kunstwerken waar u in en onder kunt leven.

  • U droomt bijvoorbeeld van een prachtig buitenverblijf waar de zon door de schuifpui van ijzer en glas schijnt.
  • Of u denkt nu aan een zwarthouten schuur met een rieten dak.
  • U heeft een klein opberghok van dikke planken en balken in uw hoofd.
  • U vergeet die houten overkapping waaronder een prachtige buitenkeuken staat.
  • Of u droomt nu van een robuuste carport waaronder u uw nieuwe auto kunt parkeren.
  • Of u zoekt naar iemand die een luxe paardenstal of een wellnessruimte in de tuin kan creëren.

Thuiskomen na een drukke werkdag krijgt bij ons een nieuwe dimensie. Want het liefst gaat u met een van onze houten constructies meteen weer naar buiten. In de zomer is dat geen probleem als de zon schijnt.

Vast aan de schuur. Los in de tuin. Met een deur verbonden aan uw woning. Met of zonder televisieaansluiting. Inclusief of exclusief goede Wifi. Een waterval. Een industriële hanglamp of spotjes. U kiest en stelt uw houtbouw zelf samen.

Het hele jaar écht buiten genieten begint bij Outlook Groenprojecten.

Houten Outlookconstructie aanvragen

Exclusieve houtbouw


Luxe houten schuren

U heeft meer ruimte nodig. U zoekt een werkplek waar u kunt rommelen. Of u zoekt een plek waar u belangrijke grote spullen kan opslaan.

Uw houten schuur bestaat op dit moment nog niet. Wij bouwen pas bij u op locatie. Nadat u het model heeft gekozen. Welke houtsoort u echt mooi vindt. Of en hoe we uw hout gaan behandelen of beitsen. Als u beslist heeft of u een plat dak of een schuin dak wilt. Wat de breedte, de lengte en de hoogte moet worden. Hoe de deuren en de ramen eruitzien. En welk materiaal we voor het dak van uw houten schuur gebruiken.

Pas als we dat aan weten gaan we hout kopen, meten, zagen en timmeren.

Terrasoverkappingen & Tuinschuren - Outlook Groenprojecten


Houten overkapping

Alles onder één dak. Dat is een houten overkapping. Kacheltje erbij. Loungeset eronder. En u bent klaar. Onze houten overkapping is een toevoeging aan uw achtertuin. Lekker droog zitten terwijl het giet. Of warm zitten terwijl de gure wind blaast. Hoe klein uw houten overkapping ook is: wij zorgen voor sfeer en knusheid.

Wij draaien onze hand niet om voor een houten overkapping.

Tuin notariswoning Genemuiden - Outlook Groenprojecten


Houten schuur met overkapping

Een houten schuur en een overkapping. Nuttig en aangenaam. Slim gebruik maken van de ruimte in uw tuin. Klussen in de schuur en daarna even droog buiten zitten onder de kap. Uw gereedschap ligt veilig en droog in de schuur. Uw loungeset staat laag en droog onder een dak. Net als uw eigen woning begint een exclusief houten bijgebouw met een stevige fundering. We voorkomen dat het hout direct met de grond in contact komt.

Exclusieve houtbouw - Outlook Groenprojecten

Wat kost een luxe houten uitbreiding van mijn tuin?

Goed dat u die vraag stelt. De exclusieve houten bouwwerken van ons zijn niet goedkoop. Maar u krijgt echt houtwaar naar uw geld. U krijgt van ons altijd een houten kunstwerk van het allerbeste hout. Die we ambachtelijk met de hand voor u bewerken. De gemiddelde prijs van een houten constructie ligt ongeveer op de €10.000. Maar voor dat bedrag krijgt u een constructie die jarenlang zo stevig als een huis staat.

Hoe uw houten kunstwerk er in uw dromen ook uitziet. Wij maken het voor u. Nou en of. Wij tekenen en timmeren uw houten vraag in een handomdraai.

Ontdek de vele mogelijkheden van luxe tuinkamers en veranda’s in ons gratis moodboard.

Exclusieve houtbouw