Hovenier Hasselt

Hovenier Hasselt

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige hovenier in Hasselt? Maak kennis met Outlook Groenprojecten. Dé hovenier die de meest creatieve tuinen weet te realiseren. Direct meer weten?

Neem contact op >

U bent op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Hasselt?

Hartelijk welkom bij Outlook Groenprojecten. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Bent u op zoek naar een hovenier in de omgeving van Hasselt? Dan bent u op de juiste pagina belandt. Waarom zoekt u precies een hovenier?

  1. Bent u op zoek naar een tekening, een ontwerp, van uw droomtuin?
  2. Of wilt u graag hulp bij het aanleggen van uw nieuwe tuin?
  3. Wilt u graag dat we u helpen bij het een grondige metamorfose van uw tuin?
  4. Of bent u op zoek naar hoveniershelden die met het juiste onderhoud ervoor zorgen dat het lijkt alsof uw tuin gisteren is aangelegd?

Bij ons krijgt u het tuinantwoord dat u zoekt.

Ontwerp, realiseer of onderhoud ook mijn tuin

Ontdek de mogelijkheden van Outlook Groenprojecten voor uw tuin. Outlook Groenprojecten: de hovenier uit de omgeving van Hasselt.


Wij doen alles voor uw tuin

Van tuindroom naar droomtuin in Hasselt: tuinontwerp

U denkt dus na over een nieuwe tuin. Hebt u nog geen tuin? Of bent u niet helemaal tevreden over uw huidige tuin? Dan gaan we daar verandering in brengen. Want waarschijnlijk hebt u genoeg beelden en ideeën bij de perfecte tuin. Maar hoe zorgt u ervoor dat die beelden en ideeën ook werkelijkheid worden? Dat doen we samen met een goed plan: het tuinontwerp. In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar een match tussen uw wensen en mogelijkheden en onze creativiteit en mogelijkheden. Waarna we met behulp van een tekening de perfecte tuin schetsen.

We vergeten niets. We tekenen uw stijl. Welke materialen u mooi vindt. Hoeveel groen we gaan gebruiken. Welke planten en bomen u mooi vindt. En hoe we een prachtig avondbeeld maken met de juiste verlichting. Kiest u voor kunstgras of echt gras? En is een vijver of een volière een onderdeel van uw droomtuin?

De realisatie van uw droomtuin: tuinaanleg

Een tuinontwerp is slechts het middel om te komen tot uw doel: de ideale tuin. Dat gaan we voor u doen. Dankzij een goede voorbereiding, maken we de juiste uitvoering nog maar het halve werk. Voor u het weet is uw tuin klaar en zit u heerlijk op uw eigen terras. Om in het zonnetje te kunnen zitten en te genieten van uw eigen stukje natuur. Geen project is ons te groot en geen tuin is voor ons te klein.

Onze werkwijze naar uw perfecte droomtuin

Het verzorgen van uw droomtuin: tuinonderhoud

Uw droomtuin in Hasselt is klaar. Gefeliciteerd. Dan bent u klaar. Of toch niet? Uw droomtijd blijft namelijk niet vanzelf uw droomtuin. Daar moet hard voor gewerkt worden. U moet onkruid wieden. Uw bomen en struiken moeten op de juiste manier gesnoeid worden. Bloemen gaan dood, waardoor er nieuwe bloemen gezaaid of gepland moeten worden. Het gras moet gemaaid worden. De vijver moet schoongehouden worden… Laat u dit liever door een hovenier met verstand van zaken uitvoeren? Wij zorgen ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken om alle tuinklussen en het onderhoud.

Wij zijn een hoveniersbedrijf met meer verstand dan alleen groen. En daarom kunnen en durven wij te zeggen: trotse tuinbezitter in Hasselt wordt u én blijft u bij Outlook Groenprojecten.

Welke groene tuinvraag hebt u aan de hoveniers van Outlook Groenprojecten?

Welke tuinvraag u ook hebt, wij beantwoorden uw vraag. Dit doen we graag bij u thuis. Bij uw tuin in Hasselt. Wanneer kunnen we langskomen? Elke hovenier zegt het: uw tuinwensen staan centraal. Dus het is niet meer dan logisch dat u een tuin krijgt die zowel praktisch is in het onderhoud, als een tuin die een lust voor het oog is. Zoals u wenst.

Beantwoord mijn tuinvragen