Hovenier Ommen

Hovenier Ommen

Een hovenier uit Ommen die een unieke en creatieve tuin realiseert

hovenier ommen

Graag introduceren wij u de hovenier uit Ommen. Outlook Groenprojecten is een allround hoveniersbedrijf en wij staan erom bekend dat we graag op een creatieve wijze uw tuin ontwerpen en realiseren. Wilt u een tuinontwerp of bent u op zoek naar een vakbekwame hovenier die uw tuin aanlegt? Hiervoor kunt u bij de hovenier van Ommen terecht. Heeft u niet zulke groene vingers maar houdt u wel van een mooie tuin? Draag het onderhoud van uw tuin dan aan ons over. Of heeft u al een hele fijne tuin maar ontbreekt het u nog aan een veranda of overkapping bijvoorbeeld? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag direct ons informatiepakket aan >

Maak kennis met een hovenier uit Ommen met een dosis creativiteit voor uw ideale tuin. Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van het buitenleven in eigen tuin. Bij ons kunt u terecht voor:

  • Het ontwerpen van de meest creatieve tuinen.
  • De aanleg van een bijzondere tuin waar u écht geniet van het buitenleven.
  • En we onderhouden uw tuin zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.
  • De mooiste veranda’s en andere houten tuinonderdelen op maat gemaakt en uit eigen werkplaats.

Hoe doen wij dat dan voor uw tuin in Ommen?

Het hoveniersbedrijf van Ommen: van advies tot realisatie

Wij staan bekend om onze unieke tuinen en creatieve ontwerpen. Als hoveniersbedrijf worden wij uitgedaagd om al uw wensen zo goed mogelijk terug te laten komen in het tuinontwerp. Met ons tuin van hoveniers zijn wij goed op elkaar ingespeeld en zorgen wij er samen voor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Van een goed gesprek waarin uw wensen worden gehoord tot het werk voorbereiden, de werkelijke aanleg van uw tuin en het netjes en verzorgd achterlaten van uw prachtig nieuwe buitenkamer, uw tuin.

Inspiratie opdoen bij de hovenier van Ommen

Bekijk onze gerealiseerde projecten, gemaakt door Outlook Groenprojecten de hovenier van Ommen en omgeving. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw tuin.

Gerealiseerde tuinprojecten >

Wij staan bekend om onze luxueuze tuinen en creatieve ontwerpen.

Sjerp Bouma

Tuinontwerp voor uw tuin in Ommen

Een nieuwe tuin begint bij een uniek en creatief tuinontwerp. Ons hoveniersbedrijf vlakbij Ommen kan u hier bij helpen. Ontwerper Sjerp Bouma luistert allereerst naar uw wensen en maakt daarna een schets. We kijken hierbij naar de leefbaarheid, maar ook de houdbaarheid van de tuin. De schets bespreken we met u. Zo komen we uiteindelijk samen tot uw gewenste tuinontwerp.

Tuinaanleg in Ommen

Wanneer hoveniersbedrijf Outlook een tuinontwerp voor u heeft gemaakt, is het tijd voor de volgende fase. De uitvoerder kan zorg dragen voor de tuinaanleg. Deze uitvoerende hovenier uit de buurt van Ommen zal eerst de details met u bespreken. Hierna worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Tuinonderhoud als u geen tijd heeft

Tuinonderhoud: u zult er misschien niet altijd tijd voor hebben. Wilt u een mooie, onderhouden tuin maar er zelf zo weinig mogelijk werk aan hebben? Dan is de service ‘onderhoud’ van Outlook Groenprojecten een mogelijkheid. Onze vaste hoveniers uit de omgeving Ommen ontzorgen u hierbij op het gebied van tuinonderhoud. Elke week, maandelijks of jaarlijks: u kiest.

Terrasoverkapping in uw tuin in Ommen

Een stijlvolle terrasoverkapping waardoor u langer van uw tuin kunt genieten. Wij ontwerpen en realiseren uw terrasoverkapping op maat. Meer weten over een overkapping in uw tuin?

Wilt u meer weten over Outlook Groenprojecten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag kennismaken met Outlook Groenprojecten? Of heeft u specifieke tuinvragen voor uw tuin in Ommen? Neem dan zeker contact met ons op. Als hoveniersbedrijf kijken wij graag mee naar uw wensen voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Neem contact op via info@outlookgroenprojecten.nl of door te bellen naar 038 385 66 58.