Hovenier Raalte

Hovenier Raalte

Een hovenier uit Raalte die u laat genieten van het buitenleven?

hovenier raalte

Maak dan kennis met de hovenier uit Raalte en omstreken. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf en staan erom bekend dat wij op creatieve wijze uw tuin weten aan te leggen. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp van uw tuin of uw tuinaanleg. Bent u geen liefhebber van tuinieren maar houdt u wel van een mooie tuin? Besteed het onderhoud dan aan ons uit. Of heeft u al een hele fijne tuin maar ontbreekt het u nog aan een veranda of overkapping bijvoorbeeld? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag direct ons informatiepakket aan >

Bent u op zoek naar een hovenier uit Raalte met een indrukwekkende dosis creativiteit? Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van het buitenleven in eigen tuin. Om dat te realiseren kunt u bij ons terecht voor:

  • Het ontwerpen van de meest creatieve tuinen.
  • De aanleg van een bijzondere tuin waar u écht geniet van het buitenleven.
  • En we onderhouden uw tuin zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.
  • De mooiste veranda’s en andere houten tuinonderdelen op maat gemaakt en uit eigen werkplaats.

Hoe doen wij dat dan voor uw tuin in Raalte?

Het hoveniersbedrijf van Raalte en omstreken

Wij zijn bekend om onze luxueuze tuinen en creatieve ontwerpen. Als hoveniersbedrijf worden wij uitgedaagd om al uw wensen zo goed mogelijk terug te laten komen in het tuinontwerp. Met ons tuin van hoveniers zijn wij goed op elkaar ingespeeld en zorgen wij er samen voor dat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Van een goed gesprek waarin uw wensen worden gehoord tot het werk voorbereiden, de werkelijke aanleg van uw tuin en het netjes en verzorgd achterlaten van uw prachtig nieuwe buitenkamer, uw tuin.

Doe inspiratie op bij de hovenier van Raalte

Wilt u graag een goede indruk krijgen van de gerealiseerde projecten van Outlook Groenprojecten, de hovenier van Raalte en omgeving?  Neem dan een kijkje bij onze tuinprojecten.

Gerealiseerde tuinprojecten >

Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van het buitenleven in eigen tuin

Sjerp Bouma

Tuinontwerp voor uw tuin in Raalte

Een nieuwe tuin begint bij een uniek en creatief tuinontwerp. Ons hoveniersbedrijf vlakbij Raalte kan u hier bij helpen. Ontwerper Sjerp Bouma luistert allereerst naar uw wensen en maakt daarna een schets. We kijken hierbij naar de leefbaarheid, maar ook de houdbaarheid van de tuin. De schets bespreken we met u. Zo komen we uiteindelijk samen tot uw gewenste tuinontwerp.

Tuinaanleg in Raalte

Wanneer hoveniersbedrijf Outlook een tuinontwerp voor u heeft gemaakt, is het tijd voor de volgende fase. De uitvoerder kan zorg dragen voor de tuinaanleg. Deze uitvoerende hovenier uit de buurt van Raalte zal eerst de details met u bespreken. Hierna worden de werkzaamheden uitgevoerd.

Tuinonderhoud als u geen tijd heeft

Tuinonderhoud: u zult er misschien niet altijd tijd voor hebben. Wilt u een mooie, onderhouden tuin maar er zelf zo weinig mogelijk werk aan hebben? Dan is de service ‘onderhoud’ van Outlook Groenprojecten een mogelijkheid. Onze vaste hoveniers uit de omgeving Raalte ontzorgen u hierbij op het gebied van tuinonderhoud. Elke week, maandelijks of jaarlijks: u kiest.

Terrasoverkapping in uw tuin in Raalte

Een stijlvolle terrasoverkapping waardoor u langer van uw tuin kunt genieten. Wij ontwerpen en realiseren uw terrasoverkapping op maat. Meer weten over een overkapping in uw tuin?

Wilt u meer weten over Outlook Groenprojecten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag kennismaken met outlook Groenprojecten? Of heeft u specifieke tuinvragen voor uw tuin in Raalte? Neem dan zeker contact met ons op. Als hoveniersbedrijf kijken wij graag mee naar uw wensen voor tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud. Kom voorbereid door een tuin moodboard samen te stellen via ‘Pin uw droomtuin‘. Neem contact op via info@outlookgroenprojecten.nl of door te bellen naar 038 385 66 58.