Hovenier Wijhe

De beste hovenier voor uw tuin in Wijhe

Of u wist het al of u hebt het op internet al heel veel gelezen: uw tuin is tegenwoordig meer dan een tuin. uw tuin is de extra kamer van uw huis. Waarin u heel veel kunt leven.

We willen allemaal meer naar buiten. Maar toch doen we het niet. Tja, het Nederlandse weer is er niet altijd geschikt voor. En het ontbreekt ons regelmatig aan tijd om meer buiten te zijn.

Maar wat als we buiten zijn heel eenvoudig maken?

Dat is onze uitdaging. Samen met u een droomtuin ontwikkelen waardoor u meer buiten bent. Waardoor u niet alleen tijdens een warme zomerdag in de tuin te vinden bent. Maar ook een tuin waar u kunt genieten tijdens een koude, druiligere zaterdag in de winter onder de verwarmde veranda.

Outlook Groenprojecten is de hovenier uit de omgeving om u daarmee te helpen. Wij zijn nauw betrokken vanaf de eerste schetsen en ideeën met behulp van ons tuinontwerp. Daarna vertalen we samen dit ontwerp in een echte tuin, door de tuin aan te leggen. En ten slotte blijven we altijd bij u en uw tuin betrokken. Door te zorgen dat uw tuin vandaag uw droomtuin is én morgen ook nog uw droomtuin is. Zo bent u bij ons verzekerd van een tuin die past bij uw situatie, uw budget en kwaliteitseisen.

Welke tuinhulp u ook zoekt: bij Outlook Groenprojecten zit u altijd goed.

Ontwerp, realiseer of onderhoud ook mijn tuin

Ontdek de mogelijkheden van Outlook Groenprojecten voor uw tuin. Outlook Groenprojecten: de hovenier uit de omgeving van Wijhe.


Wij doen alles voor uw tuin

Van tuindroom naar droomtuin in Wijhe: tuinontwerp

U denkt dus na over een nieuwe tuin. Hebt u nog geen tuin? Of bent u niet helemaal tevreden over uw huidige tuin? Dan gaan we daar verandering in brengen.

Want waarschijnlijk hebt u genoeg beelden en ideeën bij de perfecte tuin. Maar hoe zorgt u ervoor dat die beelden en ideeën ook werkelijkheid worden? Dat doen we samen met een goed plan: het tuinontwerp.

In een vrijblijvend gesprek kijken we samen naar een match tussen uw wensen en mogelijkheden en onze creativiteit en mogelijkheden. Waarna we met behulp van een tekening de perfecte tuin schetsen.

We vergeten niets. We tekenen uw stijl. Welke materialen u mooi vindt. Hoeveel groen we gaan gebruiken. Welke planten en bomen u mooi vindt. En hoe we een prachtig avondbeeld maken met de juiste verlichting. Kiest u voor kunstgras of echt gras? En is een vijver of een volière een onderdeel van uw droomtuin?

De realisatie van uw droomtuin: tuinaanleg

Een tuinontwerp is slechts het middel om te komen tot uw doel: de ideale tuin. Dat gaan we voor u doen. Dankzij een goede voorbereiding, maken we de juiste uitvoering nog maar het halve werk.

Voor u het weet is uw tuin klaar en zit u heerlijk op uw eigen terras. Om in het zonnetje te kunnen zitten en te genieten van uw eigen stukje natuur. Geen project is ons te groot en geen tuin is voor ons te klein.

Onze werkwijze naar uw perfecte droomtuin

Het verzorgen van uw droomtuin: tuinonderhoud

Uw droomtuin in Wijhe is klaar. Gefeliciteerd. Dan bent u klaar. Of toch niet?

Uw droomtijd blijft namelijk niet vanzelf uw droomtuin. Daar moet hard voor gewerkt worden.

U moet onkruid wieden. Uw bomen en struiken moeten op de juiste manier gesnoeid worden. Bloemen gaan dood, waardoor er nieuwe bloemen gezaaid of gepland moeten worden. Het gras moet gemaaid worden. De vijver moet schoongehouden worden…

Hebt u daar tijd voor? Hebt u daar de energie voor? Hebt u daar zin in? Nee? Dan zorgen wij ervoor dat u zich niet druk hoeft te maken om alle tuinklussen.

Wij zijn een hoveniersbedrijf met meer verstand dan alleen groen. En daarom kunnen en durven wij te zeggen: trotse tuinbezitter in Wijhe wordt u én blijft u bij Outlook Groenprojecten.

Bent u op zoek naar hulp voor uw tuin in Wijhe?

Welke tuinvraag u ook hebt, wij beantwoorden uw vraag. Dit doen we graag bij u thuis. Bij uw tuin in Wijhe. Wanneer kunnen we langskomen?

Elke hovenier zegt het: uw tuinwensen staan centraal. Dus het is niet meer dan logisch dat u een tuin krijgt die zowel praktisch is in het onderhoud, als een tuin die een lust voor het oog is. Zoals u wenst.

Help mij met mijn tuin