Kunstgras Emmeloord

Kunstgras Emmeloord

Een gazon dat jarenlang mooi blijft, dat bereik je met kunstgras. Ons kunstgazon is duurzaam en van een hoge kwaliteit. Dankzij het lage onderhoud geniet je elk seizoen weer van kunstgras met een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens een duurzame investering, voor nu en in de toekomst. Ideaal voor de tuin, het terras of het balkon, maar ook zeer geschikt voor de overkapping of andere overdekte ruimtes.

Groenblijvend gazon

Echt gras kan al snel bruin verkleuren, bijvoorbeeld bij droogte. Daarnaast vertoont het echte gazon vaak bruine plekken als gevolg van urine door dieren. We leveren een uitstekende kwaliteit kunstgras, dat altijd mooi groen blijft. Wanneer huisdieren hier per ongeluk op plassen, raken de kunststof vezels niet beschadigd. Het kunstgras is zeer sterk en kan intensief gebruik moeiteloos aan. Hierdoor is het kunstgazon zeer geschikt voor de kinderspeelplaats of het sportveld. Het blijft onder alle omstandigheden mooi groen.

Niet van echt te onderscheiden

Kunstgras Emmeloord is zeer natuurgetrouw nagemaakt. Echte mosdraadjes tussen de kunstvezels zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien geven de mosdraadjes de kunstvezels extra veerkracht, waardoor deze weer rechtop gaan staan na belopen. Kunstgras is uv-bestendig en verkleurt niet onder invloed van zonlicht. Daarnaast kan het vorst uitstekend aan, de kunststof vezels breken niet af.

Kunstgras Emmeloord, onderhoudsarm

Het kunstgras kent vele voordelen en is hiermee zeer geschikt voor grote en kleine tuinen. Ook geeft het een natuurlijke uitstraling aan het dakterras, balkon of veranda. Doordat ket kunststof gazon niet afhankelijk is van zonlicht of regenwater, kan dit overal worden aangelegd. Het is onderhoudsarm en brengt weinig kosten met zich mee. Af en toe borstelen met een bezem zorgt ervoor dat de kunstgras vezels weer mooi rechtop staan.