Kunstgras IJsselmuiden

Kunstgras IJsselmuiden

Een kunststof gazon dat bestand is tegen alle weersomstandigheden, dat is kunstgras IJsselmuiden. Dankzij kunstgras hoef je het gazon nooit meer te maaien of randjes bij te knippen. Ook bemesten of sproeien behoort tot de verleden tijd. Kunstgras is zeer onderhoudsvriendelijk en milieuvriendelijk, bovendien heeft het een lange levensduur. Kortom, een kunststof gazon biedt vele voordelen.

Ideaal voor kinderen en huisdieren

Gezinnen met kinderen of huisdieren genieten van de voordelen van kunstgras IJsselmuiden. Intensief belopen of bespelen heeft geen nadelige invloed, het gazon blijft altijd even mooi. Mosdraadjes tussen de kunststof vezels zorgen niet alleen voor een natuurlijke uitstraling, maar ook voor een hogere veerkracht. Af en toe borstelen van het gazon laat de sprietjes weer mooi rechtop staan. Wanneer een huisdier per ongeluk op het gazon plast, is dit eenvoudig weg te spoelen met water. Urine van huisdieren richt geen schade aan.

Alle jaargetijden een mooi groen gazon

Een echt gazon kleurt vooral in de zomer snel bruin, veroorzaakt door zonlicht in combinatie met droogte. Dit kan alleen voorkomen worden door intensieve verzorging. Kunstgras heeft deze verzorging niet nodig en blijft alle jaargetijden mooi groen. Het kunststof gras is uv-bestendig en verkleurt niet door zonlicht. Ook vorst heeft geen invloed op de kunststof vezels. Kunstgras is dan ook een uitstekende keuze voor iedereen die wil genieten van een altijd groenblijvend gazon.

Kunstgras IJsselmuiden, eenvoudig aan te leggen

Kunstgras is eenvoudig zelf aan te leggen. Ook kun je ervoor kiezen om dit te laten verzorgen door de vakman. We leveren niet alleen in IJsselmuiden maar ook in omliggende gemeenten.