Kunstgras Kampen

Uw kunstgras leverancier in de buurt van Kampen

Optimaal genieten van het mooie weer zonder veel onderhoud aan de tuin. Steeds meer mensen kiezen voor een prachtig groenblijvend gazon. Dit kan met kunstgras gerealiseerd worden. Een kunststof gazon bestaat uit kunststof grasdraden die op een tapijt geworden geturfd. Zo ontstaat er een stevige mat van kunstgras. Het kunststof gazon wordt niet alleen in de tuin aangelegd, maar biedt ook veel mogelijkheden op het balkon, het dakterras of onder de overkapping.

Neem direct contact op >

Uw gras is nog groener dan van de buren

Echt gras wordt in de zomer vaak bruin, of er ontstaan kale plekken in het gazon. Opnieuw inzaaien brengt veel werk met zich mee, bovendien duurt het lang voordat het gazon weer mooi is. Kunstgras Kampen blijft altijd groen, welk jaargetijde het ook is. De kunststof vezels zijn uv-bestendig en verbleken of verkleuren niet in de zon. Andere weersinvloeden waaronder regen of vorst beschadigen de vezels niet.

Veilig voor kinderen en dieren

Kunstgras is niet alleen geschikt voor volwassenen, ook is het kind- en diervriendelijk. Bij het spelen op het kunststof gras komen er geen schadelijke stoffen vrij. Bovendien beschadigen de vezels niet, zelfs bij intensief gebruik. Een speeltoestel, een zwembad of lounge set, het kunststof gazon kan een zwaardere belasting aan. Wanneer de kunststof vezels na intensief gebruik plat liggen, borstel deze dan op met een harde bezem: het gazon ziet er weer als nieuw uit.

Kunstgras is eenvoudig aan te leggen

We zijn enthousiast over een kunststof gazon, en steeds meer mensen ontdekken de voordelen van kunstgras Kampen. Dit gazon is eenvoudig aan te leggen in de tuin of op het erf. Op het balkon, terras of dakterras is het een kwestie van uitrollen, waardoor je op een snelle manier het zitgedeelte inricht. Voor het leggen op een harde ondergrond adviseren we om eerst een foamlaag aan te brengen, dit beschermt het kunstgras en verlengt de levensduur.

Meer weten over kunstgras leggen in Kampen?

Wilt u meer informatie over het laten leggen van kunstgras in uw tuin in Kampen? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over de diensten van Outlook Groenprojecten voor uw tuin?
hovenier • terrasoverkapping • tuinontwerp • tuinonderhoud