Luxe tuinen

luxe tuinen

Luxe tuinen

Inspiratie opdoen voor luxe tuinen? Of wilt u graag uw luxe tuin laten realiseren door een specialist die dit met vakmanschap met toewijding voor u doet? Maak kennis met Outlook Groenprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van luxe tuinen. Wij zijn gevestigd in Grafhorst, vlakbij Zwolle, en doen niets liever dan exclusieve en stijlvolle tuinen aanleggen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Luxe tuin

In een luxe tuin geniet u van het buitenleven, op een manier die u als prettig ervaart. Voor de één is dit een terras met de natuurlijke schaduw van prachtige bomen, voor de ander is dit een luxe overkapping of tuinhuis, of misschien wel beiden. 

In de ontwerpfase van uw tuin bespreken we wat uw wensen zijn, wat wilt u wel en absoluut niet in uw tuin? Hoe gebruikt u bij voorkeur uw tuin en hoe schijnt de zon gedurende de dag in uw tuin? Dit is bijvoorbeeld bepalend voor de ligging van uw terras(sen) en de eventuele aanleg van uw zwembad.

Een luxe tuin aanleggen?

Wij zijn erg toegewijd aan onze passie: de realisatie van tuinen. Zie ons dan ook als project coördinator voor het realiseren van uw complete en luxe tuin. Wij nemen al het werk uit handen en zetten onze partners in. Denk bijvoorbeeld voor de aanleg van een zwembad of voor een luxe tuin open haard of de styling en aankleding van luxe tuinmeubelen en accessoires. Veranda’s en andere exclusieve houtbouw vervaardigen wij op maat, ook daarvoor kunt u terecht bij Outlook Groenprojecten.

Wilt u een luxe tuin aanleggen? Maak dan kennis met ons en bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten. Interesse? Wij kijken uit naar uw wensen en ideeën.

Sjerp Bouma

Voorbeelden van luxe tuinen

Bij onze projecten kunt u een aantal voorbeelden bekijken van luxe tuinen, aangelegd door ons. Ook kunt u inspiratie opdoen via onze Pinterest pagina. Maakt u zelf gebruik van Pinterest? Maak dan een tuin-bord aan en plaats hier afbeeldingen op zodat wij een goed beeld krijgen van uw tuinwensen.

Meer weten over luxe tuinen?

Wilt u graag meer weten of heeft u een specifieke vraag voor uw luxe tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen of stuur een e-mail. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons inplannen voor een kennismaking.

luxe achtertuin