Nadine Peppinck

Nadine Peppinck
Ik ben Nadine Peppinck, ik ben geboren in 1993 en ik woon in IJsselmuiden. Mijn diploma directiesecretaresse/managementassistent heb ik sinds juli 2017.

Ik heb mijn laatste stage gelopen bij Outlook Groenprojecten. Na deze stageperiode ben ik niet meer weggegaan bij Outlook Groenprojecten. Ik vind het namelijk een erg leuk, veelzijdig, interessant, leerzaam en jong bedrijf. Ik weet zeker dat ik in dit bedrijf nog ontzettend veel kan leren en daarmee hoop ik Sjerp en Teun steeds meer te ontlasten. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen.

Mijn werk lijkt misschien eenzijdig en op den duur saai te worden. Maar dat is zeker niet waar! Het is elke keer weer een uitdaging om alles in goede banen te leiden en om alles op de juiste tijd klaar te hebben.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met vrienden. Ik houd enorm van gezelligheid! Al kan ik ook genieten van een goed boek, een goed gesprek, bloggen, chocolade, uitslapen, zonsondergangen en van mooie momenten met familie en vrienden.

Tot ziens bij Outlook Groenprojecten!