Jeroen Sleurink

Waarom biedt jouw vak je zoveel werkplezier?

Het hoveniersvak is heel veelzijdig. Het ene moment ben je aan het straten en het andere moment ben je bezig met het maken van een overkapping, of juist het snoeien en onkruidvrij maken van een tuin. Geen dag is dan ook het zelfde, ieder keer ben je met iets anders bezig. Dit maakt het vak ook juist zo mooi. Je zorgt dat iedere klant tevreden is, wordt of blijft.

Wat is je favoriete bezigheid in je werk?

Het maken van een overkapping vind ik het mooiste werk wat er is. Maak ook andere werkzaamheden zorgen voor voldoening. Of je nu een tuin aanlegt of komt voor het onderhoud, beiden hebben één ding gemeen. De beplanting en het gazon maken de tuin pas echt af.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon?

Ik ben een rustig en vriendelijk persoon. Sta positief in het leven en probeer zoveel mogelijk goed te doen. Klantvriendelijkheid staat bij mij voorop. Klanten moeten in mij het vertrouwen hebben dat ik hun tuin aanleg of onderhoud met de kennis die ik heb.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben begonnen bij Outlook groenprojecten als tweede man. Ondertussen ben ik doorgegroeid naar voorman aanleg. Door de jaren heen heb ik een hoop vakkennis opgedaan waardoor ik zelfverzekerd in de tuin sta. De groei die ik heb doorgemaakt maken mij in zekere zin trots. Trots op het geen wat ik heb bereikt, maar ook trots dat ik de ruimte krijg om mezelf te blijven ontwikkelen. Maar toch wanneer je een tuin mag opleveren en de klanten zijn tevreden (en ik zelf ook) geeft dit wel de meeste voldoening.

 

 

 

 

 

BewarenBewaren