Lars Flier

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

Het hoverniers vak bestaat eigenlijk uit verschillende beroepen. Dit zorgt ervoor dat er geen enkele dag hetzelfde is en daardoor blijft het werk iedere keer weer uitdagend. Het mooiste van alles is dat je lekker buiten bezig kan zijn en mensen kan laten genieten van hun droomtuin.

Wat is je favoriete bezigheid in je werk? 

Mijn favoriete bezigheid in mijn werk is het aanleggen van tuinen. Je maakt van niets een mooie tuin en dat geeft mij een goed gevoel. Maar niet te vergeten is het onderhoud. Nadat een tuin een onderhoudsbeurt heeft gehad kan deze er weer zo goed als nieuw uitzien zodat de klant er weer optimaal van kan genieten.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon? 

In het werk probeer ik altijd het beste eruit te halen om het zo tot een mooi en strak eindresultaat te komen. Ik, maar zeker ook mijn collega’s, proberen elkaar altijd scherp te houden zodat we het beste uit onszelf en elkaar kunnen halen.

Waar ben je het meest trots op in je werk? 

Het meest trots ben ik of het feit dat wij er bij Outlook als één hecht team voor gaan. Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en zo worden deze ook benut. Bij Outlook is er altijd plaats om te leren en elkaar beter te maken.  Kortom een mooi bedrijf om bij te mogen werken.

Lars - Hovenier aanleg

 

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren