Wilco van Regteren

Outlook Groenprojecten webformaat-10Wilco van Regteren 19 jaar oud, op 23 september hoop ik jarig te zijn en sinds twee jaar 2014 werkzaam bij Outlook Groenprojecten. Ik woon zelf in IJsselmuiden waar ik ook opgegroeid ben.

Ik heb veel plezier in mijn werk, en vind het geweldig dat ik mag werken bij Outlook Groenprojecten. Binnen dit bedrijf zit veel kennis waardoor ik in staat ben het vak goed te leren.

Ik ga ook 1 dag per week naar school om de theorie goed te leren, een mooi onderdeel op school is voor mij plantenkennis. Hier leren wij de namen van de planten maar ook de standplaats en het gebruik van de plant. Dit vind ik super interessant.

Wat ik geweldig vind is het traject van het begin tot het eind te volgen. Ik ben bezig met het slopen van de tuin maar mag ook helpen met het opbouwen van de tuin. Het mooie hieraan vind ik dat wij iets maken waar u als klant blij van wordt.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de boerderij te vinden, lekker buiten bezig zijn en met dieren werken dat is mijn grote passie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren