Roland van der Meulen

Outlook Groenprojecten webformaat-1Ik ben Roland van der Meulen, vader van Marieke en Femke.  Samen met mijn partner ben ik in 2002 vanuit het westen verhuist naar Witharen in Overijssel.

Tot mijn 38 ste was ik werkzaam in de horeca. In 2002 heb ik mij om laten scholen tot hovenier en tot heden heb ik daar geen spijt van gehad. Werken in een groene omgeving, dicht bij de natuur bevalt mij prima. Samen met eigenaren/opdrachtgevers en medewerkers te komen tot een optimale presentatie van de tuin. Daar ligt mijn passie!!

Na het behalen van mijn diploma heb ik eerst bij verschillende bedrijven gewerkt. Gedurende die jaren heb ik mij steeds meer kunnen bekwamen in het onderhouden van tuinen.

Bij Outlook Groenprojecten kon ik aan de slag als Voorman Onderhoud. Dit betekende voor mij meer verantwoordelijkheid op het gebied van klantencontact, een eigen klantenbestand en aansturen van een team op mijn eigen bedrijfsauto. Een mooie nieuwe impuls voor mijn ontwikkeling!! Het werk bij Outlook Groenprojecten is nooit saai. Grote betrokkenheid, veel kennis en ervaring.

Dit mede gestimuleerd vanuit de leiding. Er worden mogelijkheden geboden om je te verbeteren in je werk en als persoon. Dat motiveert mij!! Hobby’s? Dat is mijn werk!

BewarenBewaren

BewarenBewaren