Teun Aarten

Waarom biedt jou vak je zoveel werkplezier?

Ik vind het een uitdaging om van een tuin zoiets moois te maken dat het boven verwachting is van de klant. De variatie die er is bij het inrichten van een tuin is heel breed en dat maakt het juist zo leuk. als de klant nadat we de tuin hebben opgeleverd zeer tevreden is geeft me dat veel voldoening. Ik vind het fijn om mensen het naar de zin te maken, mee te denken in het realiseren van hun droomtuin.

Wat zijn je favoriete bezigheden in je werk?

De voorbereidingen en de uitvoering van technische en bouwkundige elementen in een project vind ik mooi. Ook om dit van te voren met een klant tot in detail door te nemen mag ik graag doen. Nieuwe ontwikkelingen die er zijn in ons vakgebied vind ik een uitdaging om toe te passen. Ook de begeleiding en aansturing van collega’s geeft mij veel voldoening. Mooi om je kennis en ervaring over te kunnen dragen aan de nieuwe collega’s.

Waar ben je het meest trots in je werk?

Ik werk met veel passie en ben gedreven in wat ik doe. Mijn doel is bereikt als de klant na het afronden van de opdracht zeer tevreden is. Ik probeer altijd het beste voor de klanten en voor het bedrijf te zoeken, dit geeft mij een goed gevoel.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon?

Positief ingesteld, houd van gezelligheid en ben een doorzetter ook ben ik iemand die altijd voor een ander klaarstaat. Ik vind het fijn om het anderen naar de zin te maken. In mijn vrije tijd besteed ik graag de aandacht aan mijn gezin, er op uit en leuke dingen doen.

Teun - Houtbouw

 

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren