Klazien Bouma

Ik ben de vrouw van Sjerp. Vanaf het begin ben ik betrokken bij de opstart van Outlook!

Samen hebben we dit bedrijf vormgegeven. Mijn taak bestond voornamelijk uit het verwerken van de administratie en ook meedenken op allerlei fronten. Op deze manier leerde ik de klant en het werk steeds beter kennen. Ik vond het leuk om op deze manier betrokken te zijn.

Doordat ons gezin en het bedrijf groter werd, heb ik een tijd wat meer op de achtergrond meegedacht en ondersteund. Inmiddels ben ik weer vol enthousiasme bezig en  actief betrokken!

Ik houd mij bezig met het verzorgen van de boekhouding. Ook ben ik aan de slag gegaan met het volgen van een cursus op het gebied van tuinontwerpen. Op termijn wil ik graag mooie 3D tuinen ontwerpen. Verder houd ik mij onder andere bezig personeelszaken. Ik word er blij van de ander te zien en denk graag mee om iedereen in zijn of haar kracht te zetten.

Ik hou ervan op een creatieve, zorgzame manier te werken. Ik vind het leuk om te organiseren en word er blij van om nét even die persoonlijke touche toe te voegen, zodat de ander zich gezien weet.

Ik ben trots en dankbaar voor het mooie en diverse team. Mooi hoe het elkaar vult en betrokken is op elkaar!

BewarenBewaren