Klazien Bouma

Ik ben de vrouw van Sjerp. Vanaf het begin ben ik betrokken bij de opstart van Outlook!

Samen hebben we dit bedrijf vormgegeven. Mijn taak bestond voornamelijk uit het verwerken van de administratie en ook meedenken op allerlei fronten. Op deze manier leerde ik de klant en het werk steeds beter kennen. Ik vond het leuk om op deze manier betrokken te zijn.

Doordat ons gezin en het bedrijf groter werd, lukte het niet meer om deze taak volledig te vervullen. Nu spring ik af en toe nog bij. Sjerp ondersteunen waar nodig, kan ik meedenken of soms gewoon alleen even luisteren!

Het verzorgen van uitjes, kerstpakketten en relatiegeschenken en ander soort van deze taken, zijn nu de werkzaamheden waar ik me nu voornamelijk mee bezig houd. Ik vind het leuk en waardevol om op deze manier betrokken te blijven!

Ik hou ervan op een creatieve, zorgzame manier te werken. Ik vind het leuk om te organiseren en word er blij van om nét even die persoonlijke touche toe te voegen, zodat de ander zich gezien weet.

Ik ben trots en dankbaar voor het mooie en diverse team wat aan het werk is. Mooi hoe het elkaar vult en betrokken is op elkaar!

klazien bouma

 

 

 

 

 

 

 

Klazien, echtgenote van Sjerp.

BewarenBewaren