Laurens ten Hove

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?
Buiten zijn is het mooiste wat er is. Daarom mijn vak als hovenier. Ik mag graag met beplating werken. Mijn werk varieert tussen aanleg, onderhoud en renovatie klussen. Daardoor is geen dag hetzelfde, daarom kan ik iedere dag weer een nieuwe uitdaging aangaan.
Welke eigenschappen typeren jou als persoon?
Plannen en vooruitdenken is iets waar ik mij de hele dag door mee bezig houd. Doormiddel van mijn kennis en klantvriendelijkheid hoop ik samen met de klant het hoogst haalbare resultaat te halen.
Waar ben je het meest trots op in je werk?
Het eindresultaat is hetgeen waar ik het meest trots op ben. De glimlach van de klant aan het einde van de klus is toch het mooist om mee te maken. Begin 2018 heb ik de stap gemaakt om als voorman aan de slag te gaan, die stap was voor mij groot, maar ik ben hier meer dan trots op.
Wat is je favoriete bezigheid in je werk?
Deze vraag vind ik moeilijk te beantwoorden, een project realiseren waarin veel verschillende bewerkingen in voorkomen, zoals bestrating, beplanting houtwerk daar kan ik mijn energie en enthousiasme in kwijt maar dit geld ook voor een tuin onderhouden. Een tevreden klant maakt mijn dag altijd goed.

 

 

 

 

Laurens ten Hove

BewarenBewaren

BewarenBewaren