Martijn Vahl

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

Het vak hovenier biedt zoveel verschillende werkzaamheden, hierdoor ben je iedere dag bezig met nieuwe uitdagingen. Hierdoor blijf ik erg gemotiveerd. Ik streef erna om zoveel mogelijk werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Een tuin maken naar de wensen van de klant is mijn doel, het geeft mij veel voldoening wanneer je klaar bent met een project en de klant meer dan tevreden is met zijn of haar tuin.

Wat is je favoriete bezigheid in je werk?

Ik heb meerdere favoriete bezigheden. Maar in de aanleg van een tuin en dan bezig kunnen zijn met straatwerk, houtwerk, beplanting zijn allemaal onderdelen die ik graag uitvoer maar ook tuinonderhoud voer ik graag uit.  Het mooie is dat je iedere dag resultaat ziet in het project waar je mee bezig bent.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon?

Ik probeer elke dag zo goed mogelijk over mijn werk na te denken zodat alles goed en efficient verloopt in de tuin. Klantvriendelijkheid staat bij mij voor op en de kennis die ik heb deel ik graag met de klant zodat je samen kunt werken naar hun droomtuin.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Wanneer je een project oplevert. Als je dan terugkijkt naar de start van het project en je realiseert wat er allemaal gedaan moest worden. In een korte tijd heb je dit toch samen met je collega gerealiseerd, dat geeft een goed gevoel. Bij ieder project leer je en het mooie is dat je al deze leermomenten in de toekomst kunt blijven gebruiken zodat iedere klant zijn droomtuin krijgt.

 

 

 

 

 

Martijn Vahl