Henkjan van Wendel

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

Het vak hovenier biedt vele kansen. Je bent in de eerste plaats altijd in de buitenlucht aan het werk. Dit is uiteraard goed voor de gezondheid. Ook spreken mij de diverse werkzaamheden van het vak aan. Zo ben je de ene keer bezig met het grondwerk, een andere keer komt het snoeien, bemesten en onderhouden van de tuin aanbod. Het mooie vind ik dat je altijd in opdracht van de klant aan het werk bent.

Wat is je favoriete bezigheid in je werk?

Het meest inspirerende vind ik het bezig zijn met planten, bomen en struiken. Het snoeiden van bomen en strak knippen van hagen mag ik graag doen.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon?

Ik probeer altijd positief, vriendelijk en bereidwillig te zijn. Ik ga er ook altijd voor om mijn kennis en vaardigheden goed te benutten bij onze klanten. Ook houd ik mij bezig met het opleiden en begeleiden van de jongere jongens binnen ons team. Mooi om ze klaar te stomen voor het vak hovenier.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Altijd proberen om het doel te behalen wat de klant van je vraagt. Dat je samen met je collega’s op een ontspannen wijze een tuin afwerkt waar de klant dan vervolgens weer tevreden en blij van wordt.

Henkjan

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren