Coenraad van Dijk

Waarom biedt jouw vak jou zoveel werkplezier?

Voor mij is het een uitdaging om ervoor te zorgen dat alles binnen kantoor en buiten goed geregeld is dat we met plezier ons werk efficiënt kunnen doen. Hierdoor kunnen we op een hoog niveau tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Ook is het leuk dat geen dag hetzelfde is en elke dag weer nieuwe uitdagingen brengt. Daarnaast is het ook gewoon gezellig met de collega’s!

Wat is je favoriete bezigheid in je werk?

Samenwerken is voor mij erg belangrijk. Als team klaarstaan voor onze klanten is iets wat nooit verveeld. Het kan soms wat spanning opleveren als we een deadline naderen, maar als het dan met elkaar weer gelukt is geeft dat ook veel voldoening.

Welke eigenschappen typeren jou als persoon?

Ik ben gedreven, analytisch ingesteld en punctueel. Voor mij is het belangrijk dat dingen goed geregeld zijn, zowel voor de klant als voor de medewerkers. Continu proberen te verbeteren helpt ons om te groeien in kwaliteit en om de klant boven verwachting te helpen.

Waar ben je het meest trots op in je werk?

Ik word er echt blij van wanneer we met elkaar een doel bereikt hebben. Of dit nu een tevreden klant met een mooie tuin is of een verbetering in ons werkproces maakt dan niet uit. Met elkaar maken we de mooiste dingen!

 

Coenraad van Dijk - Outlook Groenprojecten