Over ons

Wij zijn Outlook Groenprojecten!

Het ontwerpen van tuinen is onze passie. Of het nu gaat om een particuliere of een zakelijke tuin – wij ontwerpen een tuin die past bij de wensen en behoeften van onze klant. Met een team vol specialisten werken we naar fantastische resultaten toe. Dit doen wij vol passie voor groen en altijd met een oog voor detail. Door ons te focussen op innovatie, creativiteit en door up to date te zijn van de laatste trends, creëren wij de meest unieke tuinen met een luxe uitstraling.

De passie voor groen!

Als zoon van een politie inspecteur lag het niet voor de hand dat Sjerp (eigenaar Outlook Groenprojecten) in het groen aan het werk zou gaan. Zijn vader was een man met enorm veel passie voor zijn vak. Mensen helpen en een steun zijn voor de zwakkeren in de maatschappij, was iets wat Sjerp zijn vader met enorm veel inzet en betrokkenheid uitvoerde.

Niet de branche, maar de passie die zijn vader voor het werk had intrigeerde Sjerp, zo nam hij zichzelf voor dat hij werk wilde gaan doen waar hij net zoveel passie voor zou voelen als zijn vader. Dit vormde zich tot werk in het groen. Want de wereld van het groen, was iets wat Sjerp al vanaf zijn twaalfde trok. Zo was hij regelmatig bij zijn oom te vinden die hem alle kneepjes van het vak leerde en waarbij hij de vrijheid kreeg om zich voldoende te ontwikkelen.

De omgang met klanten, het creatief meedenken en het maken van plannen voor hun nieuwe droomtuin maakte Sjerp zeer enthousiast. Op 1 januari 2006 besloot Sjerp dan ook om zijn eigen koers te gaan varen. Een koers die hem bracht naar de wereld van het groen. Het was een droom die in vervulling ging.

Nu alweer ruim vijftien jaar later is Outlook Groenprojecten gevestigd in Grafhorst – het is voor ons een echte droomlocatie, waar eenieder zijn of haar passie kan uitvoeren.

Kantoor Outlook Groenprojecten

Outlook bloeit en groeit!

Ons bedrijf staat vol in bloei – we groeien en daarom zijn we regelmatig op zoek naar de perfecte versterking binnen ons team. Heb jij net als ons een enorme passie voor groen? Check dan onze vacatures! En wie weet ben jij voor ons uit het juiste hout gesneden.