Partners

Samen met onze partners realiseren wij uw tuinwens

Wij hebben alles in huis om uw droomtuin te realiseren. Om dit te kunnen waarmaken zijn wij een samenwerking met enkele geselecteerde partners aangegaan. Deze stellen wij onderstaand graag aan u voor:

Meesters in Tuinen

Is een collectief van geselecteerde kwaliteitsbedrijven, verspreid over Nederland. Niet elk bedrijf kan zich zomaar een ‘Meester in Tuinen’ noemen. De bedrijven worden met een onafhankelijke methode gekeurd. Dit geeft u de zekerheid dat u kiest voor kwaliteit en vakmanschap.
>> meer informatie over Meesters in Tuinen

Veldman Beton

Onze partner voor het leveren van bestratingsmaterialen. Denk aan paden, terrassen, muur- en stapelelementen in vele soorten, maten, kleuren en materialen. Bekijk de catalogus en voorbeelden in onze showroom in Grafhorst.
>> meer informatie over Veldman Beton

Dexter Design

Een mooie tuin verdient design verlichting! Het aanbod van Dexter sluit wat betreft uitstraling en materiaal gebruik goed aan bij onze tuinen. Modern, strak en met energie zuinige LED verlichting. Goede tuinverlichting laat u ook in de avonduren genieten van uw tuin!
>> bekijk het assortiment

Potmaat

De specialist in (maatwerk) plantenbakken, zowel voor binnen als buiten.
>> bekijk het assortiment van Potmaat

Zeno products

Dé specialist in tuinkachels, buitenhaarden en andere luxe producten. Bekijk een aantal voorbeelden op onze speciale ‘Zeno buitenhaarden en houtopslagen‘-pagina.