Partners

Samen met onze partners realiseren wij uw tuinwens

Wij hebben alles in huis om uw droomtuin te realiseren. Om dit te kunnen waarmaken zijn wij een samenwerking met enkele geselecteerde partners aangegaan. Deze stellen wij onderstaand graag aan je voor:

Meesters in Tuinen

Is een collectief van geselecteerde kwaliteitsbedrijven, verspreid over Nederland. Niet elk bedrijf kan zich zomaar een ‘Meester in Tuinen’ noemen. De bedrijven worden met een onafhankelijke methode gekeurd. Dit geeft je de zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Wellness Tuinier

Kom volledig tot rust in uw droomtuin. Wellness tuinier is onze vaste partner voor het realiseren van wellnes elementen. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad, spa of een sauna!
>> meer informatie over Wellness Tuinier

Veldman Beton

Onze partner voor het leveren van bestratingsmaterialen. Denk aan paden, terrassen, muur- en stapelelementen in vele soorten, maten, kleuren en materialen. Bekijk de catalogus en voorbeelden in onze showroom in Grafhorst.
>> meer informatie over Veldman Beton

Dexter Design

Een mooie tuin verdient design verlichting! Het aanbod van Dexter sluit wat betreft uitstraling en materiaal gebruik goed aan bij onze tuinen. Modern, strak en met energie zuinige LED verlichting. Goede tuinverlichting laat je ook in de avonduren genieten van je droomtuin!
>> bekijk het assortiment

Adezz

De specialist in (maatwerk) plantenbakken, zowel voor binnen als buiten.
>> bekijk het assortiment van Adezz

Zeno products

Dé specialist in tuinkachels, buitenhaarden en andere luxe producten. Bekijk een aantal voorbeelden op onze speciale ‘Zeno buitenhaarden en houtopslagen‘-pagina.