Passie en Visie

Mijn passie voor groen!

Als zoon van een politie inspecteur lag het niet voor de hand dat ik het groen in zou gaan. Mijn vader was een man met enorm veel passie voor zijn vak. Mensen helpen, een steun voor de zwakkeren in de maatschappij en met enorm veel inzet en betrokkenheid zijn werk doen.

Gerrit Bouma

Gerrit Bouma

Zijn passie voor mensen, het helpen van zwakkeren en met inzet en betrokkenheid het werk doen, dat hebben wij gemeen. Hij bij de politie en ik in het groen.

Want groen dat is de wereld die mij vanaf mijn twaalfde trok. Bij mijn oom heb ik het vak geleerd en met veel vrijheid mijzelf ontwikkeld. Al snel bleek dat omgang met klanten en het maken van plannen met mensen voor hun nieuwe groene droomwereld mijn ding is. En toen de kans zich voordeed om dat voor mijzelf te doen, ging er een droom in vervulling.

Vanaf de start op 1 januari 2006 is voor ons één ding belangrijk, het ontzorgen van onze klanten. Op welk vlak dan ook, door te werken met gepassioneerde vakmensen en te werken aan de beste maatwerkoplossingen zijn wij elke dag bezig om onze klanten van het beste te voorzien.

Door de jaren heen hebben wij grote stappen gezet. Heerlijk om samen met onze mensen dagelijks bezig te zijn met  het realiseren van mooie oplossingen voor onze klanten.

Sjerp Bouma
Outlook Groenprojecten