Kleurrijke tuin in Kampen

20-07-2017

Kleurrijke tuin met bloeiende vaste planten

kleurrijke tuin in kampenOutlook Groenprojecten heeft deze kleurrijke tuin in Kampen aangelegd.
Nadat dit project was afgerond hebben we nog even gewacht met het maken van deze mooie fotoreportage. De tuin is nu namelijk helemaal tot zijn recht gekomen door de groei en bloei van de planten en dat levert deze mooie plaatjes op. De tuin heeft mooie kleurrijke bloeiende vaste planten die heel het jaar kleur geven aan de tuin.

Om een ruimtelijke en overzichtelijke tuin te creëren is er gekozen voor verschillende vormen en hoogtes. Zoals te zien is op de foto’s, komt er een zekere spanning in de tuin door al de verschillende vormen. De pergola’s doorbreken de centrale vlakte. Op het grasveld kan bijvoorbeeld lekker worden gespeeld door kinderen. En een fijne zitplek in de hoek van de tuin biedt een mooi uitzicht op deze prachtige tuin in Kampen.

Wilt u uw tuin aanpakken?

Heeft u ook een tuin of buitenruimte die u graag wilt veranderen in een kleurrijke omgeving waar u volop van kunt genieten? Neem dan contact met ons op, maak direct een afspraak of vraag onze gratis informatiepakket aan! Zo kunt u alvast wat ideeen opdoen en een idee krijgen van Outlook Groenprojecten.

kleurrijke tuin in kampen