Sfeervolle kindertuin in Zwolle

Tuinaanleg en tuinontwerp Outlook Groenprojecten
13-09-2017

In juli hebben wij een sfeervolle kindertuin gerealiseerd in Zwolle. De familie van Akkeren wilde hun bestaande tuin laten renoveren om meer beleving te krijgen en ruimte te creëren voor hun kinderen.

De uitdaging was om met bestaande materialen aangevuld met nieuwe materialen een overzichtelijke tuin te maken. Door een mooi terras en een groot gazon is er ruimte ontstaan. Het schaduwdoek en de vlonder voorzien van loungeset geven de tuin een sfeervolle uitstraling. De sfeerverlichting maakt het verhaal compleet.

Hieronder de prachtige recensie die wij hebben gekregen!

”Wij hebben door Outlook Groenprojecten onze tuin opnieuw laten aanleggen. Wij wilden graag een eigentijdse, moderne tuin om met ons jonge gezin van te genieten. Outlook Groenprojecten heeft hiervoor een zeer mooi ontwerp gemaakt wat in al onze wensen voorziet. Na een fijn eerste kennismakingsgesprek waarin onze wensen zijn opgenomen, is een mooi ontwerp gemaakt. Daarna konden we nog alle aanpassingen doen die we wilden, waarbij we goed advies kregen. Er wordt zeer klantvriendelijk en professioneel gewerkt en met ons als klant meegedacht. De kwaliteit van het werk is goed, wat blijkt uit gebruik van duurzame materialen en bedachte constructies. Zoals bij de aanleg van de houten vlonder en zonwering constructie. Tijdens de werkzaamheden wordt er netjes gewerkt zodat je minimale hinder ondervindt. Kortom, we zijn super blij met het eindresultaat en bevelen Outlook Groenprojecten zeker aan!”