Strakke, royale villatuin in Genemuiden

In Genemuiden mochten wij aan de slag voor familie Hoekman, wat een leuke opdracht was dat! Ons In Genemuiden mochten wij aan de slag voor familie Hoekman, wat een leuke opdracht was dat! Ons werd namelijk de vraag gesteld of wij de tuin zo konden ontwerpen dat deze perfect aan zou sluiten bij het park dat tegen de tuin aanligt. Een leuke uitdaging! En bij Outlook Groenprojecten gaan wij geen uitdaging uit de weg. Ook deze tuin werd omgetoverd tot een echte droomtuin – een uniek project. Benieuwd hoe we dit hebben gerealiseerd? Lees dan snel verder!

Een verrassende tuin

Onze creativiteit werd goed benut tijdens de ontwerpfase. De wens was om de tuin naadloos aan te laten aansluiten bij het park en die wens maken wij natuurlijk graag werkelijkheid! Daarnaast wenste deze opdrachtgevers een verrassende tuin. Een tuin die verschillende beschutte plekken bevat. Met strakke lijnen in een klassieke setting, het gebruik van wolkenhagen, rododendron wolken en geschoren bijenkorven is dit gelukt. We hebben gewerkt vanuit een rustige basis en hebben dit afgemaakt door middel van groen tinten en geschoren vormen toe te voegen. Om de tuin perfect met de tuin te laten overvloeien was de juiste materiaalkeuze erg belangrijk. Hiervoor hebben wij gekozen voor gebakken klinkers van de Moortel, Portugese granietkeien, schuttingen van zwart gevelparket, stalen maatwerk van pergola en om het af te maken tuinverlichting van Dexter Design.

Missie geslaagd

De wensen en behoeften hebben we ook dit keer weten om te zetten tot een fantastisch eindresultaat. Het is een echte droomtuin geworden.  De volwassen beplanting heeft gezorgd voor een mooi en uniek volwassen eindbeeld. Het was geweldig om een tuin zoals deze in te richten. Vanaf schetst tot oplevering hebben wij voor deze opdrachtgever alles uit de kast getrokken en dit is te zien. Niet alleen wij, maar ook onze klant is erg tevreden over de opzet en de invulling van de tuin. Over zowel het proces als het eindproduct zijn ze dan ook zeer te spreken – hier doen we het voor!

Onderhoud

Om de tuin zo mooi mogelijk te houden komen wij maandelijks langs voor onderhoud. Naast het ontwerpen en realiseren van tuinen bieden wij namelijk ook een tuinonderhoudsservice aan. Net zoals deze klant, kunt u zelf kiezen hoe vaak wij langskomen.

Een echte droomtuin

Dankzij onze fantastische hoveniers, het unieke maatwerk, de volwassen aankleding en de tijdloze kwalitatieve luxe materialen kan deze tuin benoemd worden als een echte droomtuin. Ziet u ook graag uw tuin veranderen naar de tuin waar u al zo lang naar verlangt? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Van tuinontwerp tot tuinrealisatie en onderhoud – niks is ons te gek.

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.