Landelijke boerderijtuin in Abcoude

03-12-2018

Landelijke boerderijtuin in Abcoude

Tuinaanleg en tuinontwerp Outlook GroenprojectenEen landelijke boerderijtuin aangelegd bij een prachtig monumentale woonboerderij..

Langs een slingerende dijk in Abcoude nabij Amsterdam ligt een prachtige monumentale woonboerderij. Wie deze monumentale woonboerderij bekijkt ziet aan de voorzijde van de woning mooie leilindes en laurierwolken. De laurierwolken en de grassenborders rondom de woonboerderij laten de tuin naadloos overlopen naar het landschap. Tegen de woning is plaats gemaakt voor prachtige bloeiende vaste plantenborders. Deze borders zijn door onze ontwerper zorgvuldig samengesteld.

De achtertuin kenmerkt zich meer als een lekkere leeftuin met een open karakter. De oude tuin is opgerooid en vanuit de woning is een brede trap die een mooie zichtlijn richting het landschap is. Grote terrassen en bloeiende borders sluiten harmonieus op elkaar aan.

Op het terras zorgen een rij dakplatanen voor schaduw en sfeer. Tevens is een verzonken terrasoverkapping gemaakt die een geweldig beeld geeft naar het landschap, maar door het aangebrachte sedumdak ervoor zorgt dat hij vanuit huis niet in het oog springt.
Hoogteverschillen zijn gemaakt met glooiende borders en hardhouten keringen. Strakke en organische lijnen die het landschap en de tuin tot een geheel maken.

Meer weten over landelijke boerderijtuin realisatie?

Wilt u meer weten over deze tuin, of wilt u zelf een exclusieve tuin als deze laten ontwerpen en aanleggen?
Neem dan contact op met Outlook Groenprojecten voor een afspraak.