Strak vormgegeven tuin met blikvanger

Strak vormgegeven tuin met blikvanger - Outlook Groenprojecten
05-06-2016

Strak vormgegeven tuin met blikvanger

Voor een strak vormgegeven tuin, is het niet altijd nodig om de gehele tuin aan te passen. Zo kan de uitstraling van een tuin, voor een groot deel bepaald worden door bijvoorbeeld een blikvanger toe te voegen of gebruik te maken van mooie verlichting.

Dit project, dat wij onlangs in een tuin in Genemuiden hebben gerealiseerd, is hier een goed voorbeeld van. In deze mooi vormgegeven tuin, is de zwart gebeitste douglas pergola een echte blikvanger. Deze op maat gemaakte pergola staat op een prominente plaats en vormt als zichtas en blikvanger een echte meerwaarde voor deze tuin. Zo ziet u dat, een op zich relatief eenvoudig object, door kleur en uitstraling heel beeldbepalend kan zijn!

Verder worden in deze tuin de beukenblokken op stam verlicht met mooie ledspots. Dit zorgt voor een mooi lijnenspel in deze tuin, tot in de late uurtjes. De basis van deze tuin, wordt gevormd door eenvoud in de belijning, welke krachtig wordt door de herhaling.

Wilt u ook een strak vormgegeven tuin of bent u benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bij Outlook Groenprojecten kunt u terecht voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud.