Moderne besloten onderhoudsvriendelijke tuin

Houtbouw
15-06-2016

Moderne besloten onderhoudsvriendelijke tuin

In Genemuiden hebben wij voor onze opdrachtgever een achtertuin gerenoveerd. De bestaande tuin is volledig leeg gehaald, waarna er een prachtige terrasoverkapping en een schuur is geplaatst.

Deze overkapping is op hoog niveau afgewerkt door gebruik te maken van Red Cedar hout en hoogglans gelakte panelen aan de binnenzijde. Het is een heerlijke plek geworden om tijdens zomeravonden nog lang te genieten. Maar ook in het voor- en najaar zit je hier prettig beschut. Door de speelse belijning is het een fraaie uitkijk in de tuin geworden.

In de tuin zijn bakken geplaatst met natuurstenen steenstrips als afwerking. Mooie gebakken waalformaten voor de bestrating en Royal grass kunstgras zorgen voor een hoogwaardige afwerking. Veel groen en toch weinig onderhoud. Het is dus echt mogelijk. De hooglans witte bakken met olijven en een weelderige aanplant van de andere bakken, zorgen voor een strakke tuin met een weelderige afwerking.

Wilt u ook zo’n tuin?

Met dit project laten we zien dat een moderne besloten onderhoudsvriendelijke tuin groen kan zijn en dat het meer is dan een ‘steen-tuin’. Wilt u ook graag zo’n soort tuin en bent u benieuwd of wij dit voor u kunnen verwezenlijken? Neem dan zeker contact met ons op om uw droomtuin te realiseren.