De hoveniers van Outlook Groenprojecten zijn naast persoonlijke projecten ook in de schakelen voor zakelijke projecten. Zo mochten wij alweer voor de tweede keer aan de slag voor Betap in Genemuiden. Deze tapijtproducent wilde graag zowel de entree van het bedrijf als de parkeerplaats voorzien van groen. Laat dit nu net iets zijn waar wij ze perfect bij konden helpen!

Een groene en stijlvolle entree voor Betap Genemuiden

Betap Genemuiden wenste een groene entree met een hoogwaardige uitstraling van het kantoor en de showroom. Een luxe uitstraling valt en staat met het gebruik van de juiste materialen. In de ontwerpfase kwamen we dan al snel uit op betonklinkers en natuursteen. Deze materialen zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel. De wens voor een hoogwaardige uitstraling werd verder doorgevoerd door te werken met rustige basis beplanting. Dit werd ondersteund met taxus hagen voor een mooie strakke vorm, grasvlakken voor een rustige aankleding rondom de borders en boomgroepen met een openstructuur, dit zonder dat dit te donker en massief is geworden. Op deze manier is er een strak lijnenspel gecreëerd.  

Onderhoud Betap Genemuiden

Om de groene entree van Betap Genemuiden ook zo stijlvol te houden verzorgen wij het complete onderhoud. Dit doen wij elke drie weken. Tijdens het onderhoud maken onze hoveniers alle borders schoon, snoeien zij de hagen, maken zij de verhardingen schoon en vegen zij alle verhardingen weg. Ook verrichtten zij, met al hun kennis, het boomonderhoud. Dankzij het onderhoud ligt de tuin van Betap Genemuiden er altijd goed bij en kunnen zij mensen stijlvol ontvangen.

Hoe is het project verlopen?

Wij halen veel voldoening uit het bedenken, realiseren en onderhouden van zakelijke projecten. Wij zijn dan ook, net als Betap zelf, goed te spreken over het zakelijke project van Betap Genemuiden. Het aanleg traject is voorspoedig verlopen en dit is deels te danken aan de prettige samenwerking met Dick Beens; de verantwoordelijke binnen het bedrijf. Door de jaren heen hebben wij een goede relatie opgebouwd met Dick en dit heeft gezorgd voor wederzijds vertrouwen en respect. Onze hoveniers Henkjan, Martijn en Lucas hebben gewerkt aan dit project en hebben ervoor gezorgd dat Betap zeer tevreden is over het eindresultaat.

Net zo’n tuin als Betap Genemuiden?

Bent u na het lezen van dit zakelijke project voor Betap Genemuiden enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren hoveniers staan u graag te woord. Wilt u graag uw eigen droomtuin laten realiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg, daktuinen en meer.

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.