“We wisten wat we mooi vonden, maar niet wat we wilden.”

Droomtuinen aanleggen is onze passie en tevens onze expertise. In Epe mochten wij aan de slag met het herinrichten van een nieuwe tuin, met als wens: een onderhoudsvrijetuin. Hier weten we bij Outlook Groenprojecten wel raad mee en gingen snel met dit nieuwe project aan de slag. Benieuwd hoe dit project zich heeft vormgegeven? Lees dan snel verder!

Bespreken van de wensen en behoeften

Om een droomtuin te kunnen realiseren bespreken we bij voorhand altijd de wensen en behoeften. Wat vind je mooi? Waar word je blij van? Of wat wil je absoluut niet terugzien in je tuin? Door dit aan de voorkant te bespreken zorgen we ervoor dat grote teleurstellingen voorkomen kunnen worden. Tijdens dit kennismakingsgesprek kwamen we erachter dat de klanten wel wisten wat ze mooi vonden, maar niet zo goed wat ze écht graag zouden terug willen zien in hun toekomstige droomtuin. Wat wel erg duidelijk naar voren kwam, was hun passie voor kunst en design. Deze passie nam in hun huis al een grote plaats in en aan ons de taak om dit ook door te laten lopen in hun tuin.

Een andere wens die duidelijk naar voren kwam was een onderhoudsarme tuin, dit omdat de eigenaren van deze tuin regelmatig in het buitenland verblijven. Sjerp legde al snel diverse voorbeelden voor. Ze gaven terug dat dit ervoor zorgde dat hun gevoel bij ons goed zat, dit resulteerde in een vervolgafspraak. Fijn om te horen dat onze werkwijze vertrouwen op heeft gewekt.

 

Droomtuin op maat!

Voorafgaand het aanleggen van de tuin, wordt er altijd een tuinontwerp gemaakt. Zo weet de klant exact waar hij of zij aan toe is. Sjerp ontwierp voor deze tuin een schets waarbij hij liet zien dat de tuin een verlengstuk van de woonkamer kon worden – dit idee viel erg in de smaak. De schets liet zien dat de tuin ingedeeld kon worden in twee ‘kamers’. Een lounge en een eetkamer gedeelte die afgescheiden zouden worden door een lage taxushaag en twee groenblokken met ieder een meerstammig boompje en verlichting. Deze schets werd werkelijkheid. De tuin werd in zijn geheel verbonden door een langwerpige vijver, ondersteund door een wit blok met daarin de wateruitloop naar de vijver. Aan de voorkant van het huis is een stalen carport gerealiseerd. ‘Een echt staaltje design’, aldus de klant. Het is een carport een zwevend dak met ranke staanders in de kleuren van de kozijnen – erg minimalistisch.

 

Afspraak is Afspraak

Toen we ze vroegen naar hun feedback over de samenwerking, de aanleg en realisatie waren ze heel kort. Zo noemden ze ons enthousiaste vakmensen die hard werken: afspraak is afspraak. Het tuinresultaat scoorde maar liefst 99,9% tevredenheid. Wat een hoge score! We hebben veel plezier gehad in het aanleggen van deze design-droomtuin. 🤩

Wil jij door ons een nieuwe tuin laten aanleggen?

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw tuin kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hoveniers staan je graag te woord. Outlook Groenprojecten is er voor tuinontwerp tot tuinrealisatie en onderhoud. Maak van jouw tuin een droomtuin!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.