Heb jij ‘m al gespot? De door ons aangelegde rotonde die volop in bloei staat?

Voor de gemeente Kampen mochten wij een rotonde uitkiezen en deze aanleggen en verzorgen. Het was aan ons de taak om een goed verzorgd en bloeiend geheel te presenteren – een lust voor het oog. Een taak die wij vol passie hebben uitgevoerd. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

De start van onze rotonde

De rotondes in Kampen waren in 2016 niet tot nauwelijks aangelegd en wij vonden dat dit ook anders kon. Het mocht van ons wel wat groener. Hierover zijn we met de gemeente Kampen in gesprek gegaan en zo kregen we de mogelijkheid om een rotonde te kiezen waarover wij ons vol vrijheid mochten ontfermen. Leuk!

Vrolijkheid op de weg!

Vandaag de dag verzorgen we nog steeds dezelfde rotonde met veel plezier. Voor dit project werken we elke keer naar een bloeiend geheel toe. Hiervoor gebruiken we enkel planten en bloembollen. Deze zomer hebben we gewerkt met alliem, grassen, euchineacea en een zeeuwsknopje. Dit samen zorgt voor een prachtig bloeiend effect. We hebben gekozen voor de grassen om een balans te behouden. Deze rotonde zorgt niet alleen voor een boel vrolijkheid op de weg, het dient voor ons ook als extra reclame. Er staan diverse borden van Outlook Groenprojecten geplaatst, waarop verschillende medewerkers te zien zijn. Het laat een deel van onze expertise zien en onze passie voor groen.

 

Onderhoud van de rotonde

Outlook Groenprojecten biedt verschillende pakketten aan voor het tuinonderhoud. Of er nu grasgemaaid moet worden of wanneer de plantenvakken vragen om schoffelwerk – wij staan voor je klaar. Zeer regelmatig zijn onze hoveniers te vinden bij de rotonde voor het onderhoud. Wij vinden het belangrijk dat ook dit rotonde tuintje er altijd perfect bijligt – zowel in de zomer- als in de wintermaanden.

Contact met Outlook Groenprojecten

Naast het aanleggen van projecten zoals deze rotonde, zijn wij ook op particulier en zakelijk vlak in te zetten voor jouw droomtuin. Ben jij benieuwd wat wij voor jouw tuin kunnen realiseren? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hoveniers staan je graag te woord. Van tuinontwerp tot tuinrealisatie en onderhoud. Maak van jouw tuin een droomtuin!

 

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.