Wij realiseren graag droomtuinen. Dit realiseren wij zowel voor particuliere, als voor zakelijke tuinen. Een tijdje geleden mochten wij aan de slag in de bedrijfstuin van het bedrijf Felix. Het was aan ons de taak om een bloeiend en tegelijkertijd verzorgd geheel te creëren. Onze hoveniers namen deze klus met beide handen aan en ook deze zakelijke tuin werd omgetoverd tot een echte droomtuin. Een tuin die zorgt voor een netjes voorkomen. Benieuwd hoe we dit voor Felix hebben gerealiseerd? Lees dan snel verder!

Zakelijk voorkomen!

Een mooi zakelijk voorkomen en een goed verzorgd plaatje wanneer je IJsselmuiden inrijdt – dat was dé wens van Felix. Deze wensen en behoeften werden uiteraard meegenomen in de ontwerpfase. Bij Outlook Groenprojecten vinden we het belangrijk dat het eindontwerp hier in totaliteit op aansluit. Om volledig aan de wensen van Felix te kunnen voldoen hebben we gekozen voor een rustige basis met bloeiende elementen. Ook is er gebruik gemaakt van hagen voor de lijnen en is erdoorheen gewerkt met bloeiende borders. Bloeiende borders gevuld met mooie paarse bloemen en rustige groene beplanting.

Er is met veel vakmanschap en plezier gewerkt aan de bedrijfstuin van Felix in IJsselmuiden. Dit heeft geleid tot een prachtig eindresultaat waar niet alleen wij, maar ook de eigenaren van Felix erg blij mee zijn. Dit heeft geresulteerd in een prachtige review:

‘’Ik heb geen omkijken naar de tuin en ik hoef ook nooit wat te zeggen want de jongens van Outlook denken zelf erg goed mee. De kleurstelling is helemaal onze huisstijl en dat vind ik erg mooi. Het enige waar ik druk mee ben is met het in ontvangst nemen van complimenten over onze tuin van klanten en toevallige voorbijgangers.”

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke tuin: het onderhouden van een tuin vinden wij van groot belang. Onze hoveniers gaan daarom regelmatig bij het bedrijfspand van Felix langs om de tuin te voorzien van het nodige onderhoud. Wij bieden namelijk ook een tuinonderhoudsservice aan, hierbij kan er zelf gekozen hoe vaak we langskomen.

Een echte droomtuin

Tijdens het gehele tuinproces hebben we goed geluisterd naar de wensen en behoeften van Felix IJsselmuiden. Dit, het tuinontwerp en het werk van onze hoveniers hebben ervoor gezorgd dat er weer een fantastische droomtuin afgeleverd is. Wil jij je tuin veranderen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Van tuinontwerp tot tuinrenovatie en onderhoud – niks is ons te gek.

Net zo’n tuin als Felix IJsselmuiden?

Bent u na het lezen van dit zakelijke project voor Felix IJsselmuiden enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren hoveniers staan u graag te woord. Wilt u graag uw eigen droomtuin laten realiseren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg, daktuinen en meer.

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.