‘We genieten echt van het eindproduct!’

Onze hoveniers mochten voor een nieuw particulier project in Genemuiden aan de slag. Dit was niet zomaar een project, het ging om een volledige tuinrenovatie. De tuin moest niet alleen afgebouwd, maar ook van top tot teen opnieuw aangelegd worden. Een serieus proces. Maar ook hier hebben wij weer met veel plezier en vakmanschap aan gewerkt. Benieuwd hoe de hoveniers dit aangepakt hebben? Lees dan snel verder. 

Niks is zo belangrijk als goede communicatie!

Aangezien de wens er was om de tuin volledig te herinrichten was communicatie van groot belang. Voordat we van start gingen met de ontwerpfase, hebben we alle wensen, behoeftes en ideeën zorgvuldig met onze klant besproken. Op deze manier konden we eventuele ruis van tevoren voorkomen. Tijdens het ontwerpen van de tuin houden we rekening met het tuinplezier van onze klant. Er is stapsgewijs gewerkt. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een tuin met een rustige eigentijdse basis met hoogwaardige elementen. 

Prachtig eindresultaat!

In deze particuliere tuin in Genemuiden is er gekozen om te werken met diverse soorten planten, bomen en struiken. Ook zijn er veel grassen en rustige plantsoorten toegevoegd, om zo de rust te behouden. Opvallend is de rode parrotia – de mooie gevulde planten potten. Dit alles heeft geleid tot een prachtig eindresultaat, waar niet alleen wij, maar ook de klant uiterst tevreden over is. 

‘’We genieten van het eindproduct.” 

Niks is zo fijn als het horen van onze opdrachtgevers dat ze genieten van het eindresultaat – daar doen we het allemaal voor! 

Alles volgens plan!

Het was een flinke klus, maar dit neemt niet weg dat wij hier met erg veel plezier aan gewerkt hebben. De goede communicatie tijdens dit gehele traject heeft ervoor gezorgd dat alles gestroomlijnd verlopen is – precies zoals de opdrachtgever dit gewenst heeft. Door stap voor stap te werken en geduld te hebben is de droomtuin geworden zoals van tevoren besproken is. 

Hulp nodig met het realiseren van jouw droomtuin!?

We hebben deze familie in Genemuiden ondersteund bij het waarmaken van hun wensen en behoeften rondom hun droomtuin. Wil jij jouw tuin veranderen, maar heb jij geen idee waar te beginnen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze hoveniers helpen je graag verder met het tuinontwerp, tuinrealisatie en/of het onderhoud. Samen werken we naar het perfecte eindresultaat toe. 

Een echte droomtuin

Dankzij onze fantastische hoveniers, het unieke maatwerk en de keuze van materiaal kan deze tuin benoemd worden als een echte droomtuin. Ziet u ook graag uw tuin veranderen naar de tuin waar u al zo lang naar verlangt? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Van tuinontwerp tot tuinrealisatie en onderhoud – Wij realiseren uw droomtuin!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.