Met regelmaat zijn wij te vinden bij een prachtig bedrijfspand, namelijk bij Alluance Group in Genemuiden. Alluance Group levert apparatuur voor het koelen, bewaren en bereiden van voedsel in het allerhoogste segment. Dit mooie bedrijf bevindt zich in een strak gebouw en vroeg om een fantastische bedrijfstuin. Zo ontwierpen wij een tuin die volledig aansluit bij zowel de wensen als de diensten van Alluance. Een leuke uitdaging waar wij met veel plezier aan gewerkt hebben. Benieuwd hoe dit zich heeft vormgegeven? Schroom dan niet om verder te lezen!

Een rustig en strak uitgangspunt

Bij een strak gebouw hoort een tuin die diezelfde strakke uitstraling geeft. Het moest een geheel worden die rust en eenvoud uit zou stralen. Daarom zijn we tijdens het tuinontwerp gestart met een strakke en rustige basis – dit werd ons uitgangspunt. Er is gewerkt met diverse strakke elementen. Zo is er gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, grind en groen. Voor het groen is er een prachtig gazon aangelegd en zijn er veel grassen rondom geplaatst: dit heeft gezorgd voor een speels en tegelijkertijd luxe effect.

Wekelijks onderhoud

De rustige tuin vol eenvoud is gelukt, check! Wilco en Martijn hebben hun volle expertise gebruikt om de bedrijfstuin van Alluance Group aan te leggen. Niet heel onbelangrijk: er is goed en prettig samengewerkt. Nu is het aan ons nog wekelijks de taak om de tuin qua onderhoud te voorzien. Op deze manier blijft de tuin strak en een geheel met het gebouw. Wat vind jij van het resultaat?

Wil jij jouw (bedrijfs)tuin ook omtoveren tot droomtuin?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij doen namelijk niks liever dan het realiseren van droomtuinen. Wij zijn er van tuinontwerp tot tuinrealisatie en onderhoud. Neem gerust contact met ons op, onze hoveniers helpen je graag verder!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.