Een unieke tuin met strakke lijnen!

Onze hoveniers zijn dagelijks te vinden in Grafhorst en omstreken, in heel de regio kan er gebruik gemaakt worden van onze expertise. In 2019 waren onze hoveniers te vinden in Genemuiden, hier mochten onze hoveniers aan de slag met de aanleg van een nieuwe tuin rondom het huis. Een uniek project dat zich kenmerkt door de strakke lijnen. Ook dit keer werd er met veel plezier aan de tuin gewerkt, benieuwd hoe alles zich heeft vormgegeven? Lees dan snel verder!

Tuinonderhoud Genemuiden, Kampen, IJsselmuiden, Zwolle - Outlook Groenprojecten

Meer rust en balans

Aan dit prachtige huis in Genemuiden ontbrak nog maar een ding: privacy. Daarnaast werd er tijdens de ontwerpfase uitgesproken dat er behoefte was aan meer rust en balans in de tuin. Dit lieten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen en namen deze wens als rode draad mee tijdens het ontwerpproces. We hebben daarom gekozen om te werken met strakke lijnen, hier werden zowel hagen als bomen voor gebruikt. Daarnaast werden er ook borders geplant, om zo een iets wat speelsere lijn te creëren. Deze duidelijke lijnovergangen worden ondersteunt door de keuze van de materialen. De materialen gebakken klinkers en keramische tegels zorgen hierbij voor een onderhoudsvrije en tegelijkertijd duurzame basis. De tuin kenmerkt zich door de cortenstalen details.

De wintergroene hagen en bomen behouden zelfs kleur in de wintermaanden, zo is er het hele jaar kleur in de tuin! De berkenhagen ondersteunen deze kleurrijke tuin en past zich met kleur aan per seizoen.

De wintergroene hagen en bomen behouden zelfs kleur in de wintermaanden, zo is er het hele jaar kleur in de tuin! De berkenhagen ondersteunen deze kleurrijke tuin en past zich met kleur aan per seizoen.

Erg tevreden!

De familie is blij met het eindresultaat. Er mag zelfs gesproken worden over een super, erg prettige en fijne samenwerking. Daar worden wij wel blij van natuurlijk! Hans en Lars hebben destijds de tuin aangelegd én Luca en Henk Jan komen nog wekelijks langs voor het tuinonderhoud. Over zowel de aanleg als het wekelijks onderhoud zijn ze erg tevreden.

Realiseer jouw droomtuin

Wil jij ook graag een nieuwe tuin laten aanleggen? Of heb je behoefte aan wekelijks of maandelijks onderhoud van je tuin? Neem gerust contact met ons op! Wij nemen het werk graag uit handen, of het nu draait om een onderhoudsproject of een complete tuinrenovatieonze hoveniers helpen waar nodig! Wie weet tot snel!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.