Bij het ontwerpen van deze tuin is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid

Wij ontfermen ons over verschillende tuinprojecten. Van tuinonderhoud tot het tuinontwerp, alles wat met groen te maken heeft is onze passie. Graag tonen wij jullie meer over een van onze recente projecten, namelijk deze unieke tuin in Lelystad. Deze tuin is ontworpen door Jukke Hamerpagt, een getalenteerde tuinarchitect die werkzaam is bij Lucus Flevum in Lelystad. Benieuwd hoe wij haar tuinontwerp hebben gerealiseerd tot een echte droomtuin? Lees dan snel verder!

Speelse karakter met unieke details!

Deze unieke tuin in Lelystad is in 2021 aangelegd en kenmerkt zich door het speelse karakter met veel unieke details en de verscheidenheid aan houtsoorten. Het gebrande hout, vlonder parket, het kastanje hout voor de schutting en het eikenhout zorgen voor een natuurlijke uitstraling die perfect past bij de omgeving. Al deze elementen hebben ervoor gezorgd dat het een prachtige moderne tuin is geworden die luxe uitstraalt en tegelijkertijd een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Naast de natuurlijke materialen zijn er ook luxe elementen toegevoegd aan de tuin, zoals een jacuzzi, sauna en buitendouche. En niet te vergeten, een prachtig op maat gemaakt boothuis met een sedumdak. Het geheel creëert de perfecte sfeer om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Duurzaam wintergroen

Bij het ontwerpen van deze tuin is er veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo is er een grote kurkeik geïmporteerd en is er wintergroen toegevoegd aan de beplanting, zoals wintergroene taxushaag en wintergroene wolkenhaag. De bloeiende vaste planten borders zorgen voor een kleurrijk contrast en maken de tuin compleet.

Samenwerking en onderhoud

Om ervoor te zorgen dat de tuin er altijd prachtig uitziet, wordt deze elke maand onderhouden door Lucas en Martijn. Zij zorgen ervoor dat de tuin er altijd perfect uitziet en dat alle planten en materialen goed worden verzorgd. Teun en Lucas hebben aan dit project gewerkt en hebben nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat de tuin voldeed aan alle wensen en eisen. De samenwerking verliep goed en de klant was erg enthousiast over het resultaat.

Kortom, deze unieke tuin in Lelystad is een ware parel waarin veel luxe elementen zijn verwerkt. Dankzij de inzet van tuinarchitect Jikke Hamerpagt en het vakmanschap van onze hoveniers is er een prachtige tuin ontstaan waar de eigenaren jarenlang van kunnen genieten.

Realiseer jouw droomtuin

Wil jij ook graag een nieuwe tuin laten aanleggen? Of heb je behoefte aan wekelijks of maandelijks onderhoud van je tuin? Neem gerust contact met ons op! Wij nemen het werk graag uit handen, of het nu draait om een onderhoudsproject of een complete tuinrenovatieonze hoveniers helpen waar nodig! Wie weet tot snel!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.