De tuin is nu het kloppende hart geworden van ons huis.

In IJsselmuiden heeft Outlook Groenprojecten een prachtige droomtuin gecreëerd. De tuin is vrij strak en gedeeltelijk onderhoudsvrij, wat het een ideale plek maakt om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid. Maar wat maakt deze tuin nu echt speciaal? Je leest het in deze blog!

Tijdens het kennismakingsgesprek werd een groene tuin met een rijke variëteit aan bloemen in de zomer als wens uitgesproken. Daarnaast was het van belang dat de tuin praktisch werd ingericht, zodat het hele gezin er volop van kan genieten. Gezien de hoekwoning, was er ook een grote wens voor privacy. Dit werd een belangrijke uitdaging!

In de ontwerpfase hielden wij rekening met alle wensen en behoeften en kwamen wij op een uniek tuinproject uit. De opbouw in hoogteverschillen met verschillende planten zorgt voor een schitterend geheel. Daarbij fungeert de veranda met glaswanden nu als het kloppende hart van de tuin, waar zowel in het vroege voorjaar als in het najaar genoten kan worden. De glaswanden zorgen namelijk voor de nodige beschutting in weer en wind. In de veranda wordt uitgekeken op de weelderige groene tuin.

Een ander essentieel onderdeel tijdens het tuinontwerp was het creëren van een schuur/houthok. Ze wilden hier niet alleen een functionele ruimte, maar ook een designelement dat naadloos in de stijl van de moderne tuin past. Daar wisten wij wel raad mee en het resultaat heeft bij de klant alle verwachtingen overtroffen! Het is een prachtige schuur die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch is.

Het proces verliep vlekkeloos. Ons team dacht actief mee, bood maatwerkoplossingen waar nodig en gaven regelmatig updates. Dit resulteerde bij de klant dat zij zich bij elke stap erg betrokken voelden, wat extra vertrouwen gaf in het eindresultaat.

Deze strakke moderne tuin is nu het kloppende hart geworden van het huis. Een plek waarin geleefd, ontspant en genoten wordt. Wil jij ook jouw droomtuin laten realiseren? Aarzel dan niet om contact op te nemen! Wij helpen je graag verder. Of het nu draait om een onderhoudsproject of een complete tuinrenovatieonze hoveniers helpen waar nodig!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.