Wij hebben deze visie tot leven gebracht, waarbij de klant nu kan genieten van een groene oase zonder te veel gedoe.

In 2018 creëerde Outlook Groenprojecten een groene stadstuin in Genemuiden. Met een focus op moderne esthetiek en praktische bruikbaarheid werd deze stadstuin ontworpen en gerealiseerd om zo een groene droomtuin te bieden. Benieuwd hoe wij dit gedaan hebben? Lees dan snel verder!

Tijdens de ontwerpfase was de wens van de klant duidelijk, namelijk weinig onderhoud en een strak design. Wij hebben deze visie tot leven gebracht, waarbij de klant nu kan genieten van een groene oase zonder te veel gedoe.

De kenmerken van deze stadstuin worden omschreven als strak en modern. Een harmonieus samenspel van lijnen en vormen, met een minimalistisch ontwerp dat naadloos past in het stedelijke landschap. Het is een tuin geworden met de perfecte balans tussen vorm en functie. De leefbaarheid en toegankelijkheid maakt deze tuin echt speciaal. De tuin is zichtbaar vanuit de keuken en biedt een (winter)groene look en feel die met zijn hoogteverschillen ook visueel boeiend zijn. In de zomer transformeert deze droomtuin tot een uitnodigende ruimte waar de bewoners samen kunnen genieten van de zon of schaduw. De resultaten spreken voor zich – een tijdloze, onderhoudsvriendelijke stadstuin die de verwachtingen overstijgt.

We hebben de eigenaren van deze nieuwe tuin gevraagd wat ze vonden van onze samenwerking en hier waren ze zeer positief over. De samenwerking met onze hoveniers was volgens hen niet alleen goed, maar perfect. We hebben de wensen van de klant begrepen en meelevend meegedacht, dit werd zeer gewaardeerd.

In elk seizoen onthult deze tuin de zorgvuldig overwogen details en vakmanschap van Outlook Groenprojecten. We wensen de eigenaren van deze tuin veel plezier en we gaan ervan uit dat jullie nog vele jaren genieten van deze tijdloze creatie genieten!

Wil jij jouw tuin ook omtoveren tot een echte droomtuin? Neem gerust contact met ons op. Onze hoveniers helpen je graag verder!

Afspraak maken?
Bel ons op (038) 385 66 58, mail ons of vul het contactformulier in op onze contactpagina.