Tuinschuren met overkapping

Tuinschuren met overkapping

Outlook Groenprojecten ontwerpt en bouwt maatwerk tuinschuren met overkapping. Al onze producten worden 100% opmaat gebouwd waardoor er geen verloren ruimtes ontstaan en de overkapping of schuur perfect past bij uw woning en tuin. Wilt u liever een veranda of terrasoverkapping? Lees verder voor meer informatie over onze tuinschuren met eventuele overkapping of neem meteen contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Terrasoverkappingen & Tuinschuren - Outlook Groenprojecten

Vakmanschap door onze kennis, ervaring en creativiteit
De Outlook Groenprojecten Tuinschuren met overkapping hebben de volgende kenmerken:

  • 100% maatwerk
  • Vrijwel onderhoudsvrij
  • Degelijke bouw, voor lange levensduur en echt Hollands weer
  • Uitstraling die perfect past bij uw tuin
  • Visuele presentatie van uw tuinschuur of overkapping in een tuinontwerp
  • 100% tevredenheid garantie!

Op zoek naar een moderne Tuinschuur met overkapping?

Heeft u plannen voor een overkapping of schuur? Vaak begint de oriëntatie dan online, u bezoekt divers websites, ziet allemaal mooie foto’s van tuinen met een perfect gestylde overkapping of schuur. Maar, waar koop je iets wat perfect aansluit bij je eigen wensen. Wat past in een bestaande of nieuw aan te leggen tuin. En waar moet je bij de aanschaf of het ontwerp op letten? Mag je zomaar een Tuinschuur of Terrasoverkapping bouwen of heb je hiervoor toestemming nodig?

100% Maatwerk

Allemaal vragen waar wij ons dagelijks mee bezig houden. In de praktijk blijkt dat een ‘standaard’ formaat bijna nooit voldoet. En qua materiaal en kleurgebruik zijn de mogelijkheden bij standaard producten heel beperkt. Vandaar dat Outlook Groenprojecten alleen maatwerk Terrasoverkappingen & Tuinschuren levert. Ook kunt u terecht voor exclusieve houtbouw, volledig op maat voor u gemaakt.

Elke schuur of overkapping wordt 100% opmaat gebouwd en ontworpen volgens constructieve berekeningen waardoor het product bestand is tegen weersinvloeden.

luxe tuinhuis met overkapping

Onderhoudsvrij

Afhankelijk van het gekozen materiaal en afwerking heeft een Terrasoverkapping of Tuinschuur van Outlook Groenprojecten weinig tot geen onderhoud nodig. Vergelijkt u dit eens met een ‘standaard overkapping of tuinschuur’, die om de 2 jaar volledig moet schuren en verven.

Robuust en modern

Een overkapping van Outlook Groenprojecten is robuust gebouwd! Deze degelijkheid doet echter niets af aan de moderne uitstraling van de overkappingen. Sterker nog, de goede constructie zorgt er voor dat het gebouw degelijkheid en daarmee klasse uitstraalt. Strakke wanden blijven strak en recht, ook na langere periode! Aangebrachte accessoires zoals verzonken verlichting, verwarming of praktische zaken als afwatering zijn van hoge kwaliteit en stralen dit uit.

Al onze producten worden handgemaakt en exclusief opmaat ontworpen en gebouwd met aandacht voor detail. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u adviseren over de juiste fundering, constructie en ideale dakbedekking. Met onze creativiteit en samenwerking met onze eigen tuinontwerp studio weten wij als geen ander op welke plek de terrasoverkapping het best tot z’n recht komt. En hoe we de tuin daarop aan kunnen passen.

Uw persoonlijke schetsontwerp

Persoonlijk contact staat bij ons voorop. In een gesprek inventariseren we uw wensen, die wij vertalen naar een unieke schets. Deze bevat niet alleen de Terrasoverkapping of Tuinschuur. Maar omdat wij hierin ook de omgeving (uw tuin!) verwerken geeft het een goed beeld van het uiteindelijke eindresultaat. Want dat is immers meer dan alleen de overkapping! Hij moet perfect aansluiten bij uw wensen en passen binnen de omgeving.

Vergunningscheck

Vaak is het een verrassing als wij vertellen dat je voor het plaatsen van een Terrasoverkapping of Tuinschuur een vergunning moet aanvragen. Wij helpen u bij het aanvragen van een vergunning (indien nodig want dit is per gemeente verschillend) en ondersteunen in dit proces tot en met de oplevering van uw overkapping.

Ik wil graag een tuinschuur met overkapping!

We kunnen ons voorstellen dat u graag meer informatie wilt ontvangen, dit doen we graag in een persoonlijk gesprek. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een ontwerp met bijbehorende offerte. Bij opdracht ondersteunen wij u bij de vergunningsaanvraag (indien nodig). Na verlenen van de vergunning verzorgen wij de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden. Tijdens dit gehele proces heeft u 1 aanspreekpunt, dat is Outlook Groenprojecten!

Wij verzorgen overkappingen en tuinschuren in heel de regio, waaronder in Zwolle, Kampen, Genemuiden, Emmeloord en Hattem.

Bekijk onderstaand een aantal door ons ontworpen buitenverblijven.