Tuinonderhoud Epe

Hebt u geen tijd voor het tuinonderhoud van uw droomtuin in Epe?

Het tuinonderhoud in Epe uit handen geven? Is uw droomtuin aangelegd? Gefeliciteerd. En nu? Want uw tuin is morgen niet meer hetzelfde als vandaag. Uw droomtuin leeft. Uw droomtuin beweegt. Uw droomtuin groeit en bloeit. Uw droomtuin veroudert. Uw droomtuin verandert. En misschien veranderen uw wensen en uw eisen aan uw droomtuin. En daar moet u op inspelen. Dat noemen we in een officieel woord tuinonderhoud.

Gaat u uw droomtuin zelf onderhouden? Hebt u daar de tijd voor? Hebt u daar plezier in? Hebt u daar de energie voor? Hebt u daar het juiste gereedschap voor? Nee? Dan adviseren wij u om verder te lezen.

Want wij maken niet alleen uw droomtuin werkelijkheid. Wij behouden ook uw droomtuin. Wij verzorgen uw droomtuin. Maar wij verbeteren ook uw droomtuin. Met plezier, aandacht, groene toewijding en oog voor detail. Dat is tuinonderhoud van Outlook Groenprojecten. Mogen wij ook uw droomtuin onderhouden in Epe? Dat doen we namelijk graag. Want elke tuin perfect onderhouden. Dat is onze doelstelling.

Tuinonderhoud Outlook Groenprojecten

Mijn tuinonderhoud in Epe laten verzorgen door Outlook Groenprojecten?

Dat hangt helemaal van u af. Hoe vaak u wilt dat wij uw tuin komen onderhouden. Want de vraag is: wat wilt u zelf blijven doen en wat wilt u dat wij graag doen?

Wilt u uw hele tuin (altijd) door ons laten onderhouden of wilt u zelf nog wat doen? Tuinonderhoud Epe en omgeving is onze regio.

Daarom bieden wij net als alle hoveniersbedrijven tuinonderhoud op maat aan. Wij hebben geprobeerd uw unieke tuinsituatie samen te vatten in zes abonnementen. Zes abonnementen met elk hun eigen groene kenmerken.

U beslist hoe wij ervoor zorgen dat wij samen met u uw droomtuin onderhouden. Met het abonnement dat bij u en uw tuin in Epe past:

Het Outlook Flex-pakket

Wij onderhouden niet op vaste momenten uw tuin in Epe, maar wanneer u het nodig vindt. Bijvoorbeeld wanneer u even druk bent op het werk of wanneer u op vakantie gaat. U betaalt slechts voor elk uur dat wij in uw tuin werken. Dit is een uurtarief dat wij van tevoren samen afspreken.

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. U neemt contact met ons. U vertelt ons wat er in uw tuin gedaan moet worden. En dat doen wij ook. Dan komen wij binnen vijf tot tien werkdagen bij uw tuin langs.

Het Outlook Basic-pakket

Wilt u wel wat in uw tuin blijven doen: namelijk het eenvoudige tuinonderhoud? Door zelf het onkruid te wieden, door zelf het gras te maaien of door zelf uw buxusbollen te snoeien?

Maar zoekt u wel hulp bij de ingewikkeldere onderhoudsklussen, zoals het snoeien van uw bomen? Dan komen wij in het najaar en in het voorjaar bij u langs om uw tuin in Epe te verzorgen.

Hoe werkt dit dan? Wij brengen u op tijd op de hoogte wanneer wij langskomen in Wijhe (zodat u eventueel extra onderhoudsklussen aan ons kunt doorgeven). U betaalt een vaste prijs die we dankzij een offerte samen zijn overeengekomen.

Het Outlook Basic+-pakket

Het Basic+-pakket is hetzelfde als het Basic-pakket. Alleen komen we dan elk seizoen (vier keer per jaar in plaats van twee keer per jaar) bij u in Epe langs om de ingewikkelde onderhoudsklussen in uw tuin uit te voeren.

Het Outlook Control-pakket

Wilt u dat wij u vaker helpen om uw droomtuin in Epe in perfecte staat te houden?

Met het Outlook Control-pakket komen wij elke maand bij u langs. Dat is echt tuinonderhoud op maat.

Omdat wij elke maand langskomen, houdt u eenvoudig en optimaal controle over uw tuin.

Wanneer er bijvoorbeeld een boom doodgaat, kunnen we er snel iets aan doen.

U hoeft slechts de kleine tuinklusjes te doen. Wanneer u bijvoorbeeld een gazon hebt, hoeft u het gras alleen te maaien en water te geven. En u moet bijvoorbeeld nog wel de stoep zelf blijven vegen.

Wanneer u kiest voor dit pakket, betaalt u per kwartaal. Voor elke maand een vast bedrag om uw tuin in Epe te onderhouden.

Het Outlook Control+-pakket

Het Outlook Basic+-pakket is hetzelfde als het Control-pakket. Alleen bezoeken we nu tussendoor ook uw tuin in Epe om het gras te maaien.

Het Outlook Exclusive-pakket

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Alsof uw tuin gisteren is aangelegd. Daarom komen we elke week bij uw tuin in Epe langs.

Waarom zou u voor het Exclusive-pakket kiezen? Het enige dat u bij het Exclusive-pakket hoeft te doen is genieten. Tuinieren en hard werken in de tuin is niet meer nodig.

We controleren uw tuin in Wijhe volledig. Voeren alle tuinklussen uit die nodig zijn. En elke week kunt u uw wensen kenbaar maken die we direct of volgende week uitvoeren.

Het Exclusive-pakket geeft u recht op alle onze tuindiensten. Als extraatje kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld onze Studio. Dan profiteert u van de meest creatieve ideeën en oplossingen voor uw tuin. Denk aan exclusieve tuinontwerpen of nieuwe tuinmeubels en tuinverlichting.

Hoe gaat u dan betalen? Aan het begin van het kalenderjaar zal er een schatting van de uren en de kosten worden gemaakt. Elk kwartaal ontvangt u van ons een factuur. Aan het einde van het kalenderjaar hebben we een overzicht van de uren die wij in uw tuin gewerkt hebben en de kosten van de verbruikte materialen. Hebt u teveel betaald? Dan krijgt u dit bedrag terug.

Dan hebben wij nu de volgende belangrijke vraag voor u: welk onderhoudsabonnement past bij u en uw droomtuin?

Wij zorgen voor uw tuinonderhoud in Epe

Wilt u blijven genieten van uw tuin? Dan ontkomt u niet aan tuinonderhoud voor uw tuin in Epe. Dat u daar zelf niet altijd aan toekomt, dat begrijpen wij.

Daarom staan wij graag voor u klaar. Om met kwaliteit uw droomtuin te behouden. Zodat u optimaal kunt genieten, zoals u uw tuin hebt bedoeld.

Behoud ook mijn droomtuin!

Benieuwd naar onze complete dienstverlening?
 tuinontwerp • hovenier • tuinaanleg