Tuinonderhoud Hattem

Tuinonderhoud Hattem

Hebt u geen tijd om uw droomtuin in Hattem zelf te onderhouden?

tuinonderhoud hattem

Tuinonderhoud Hattem zelf regelen of uitbesteden? Is uw droomtuin aangelegd? Gefeliciteerd. En nu? Want uw tuin is morgen niet meer hetzelfde als vandaag. Uw droomtuin leeft. Uw droomtuin beweegt. Uw droomtuin groeit en bloeit. Uw droomtuin veroudert. Uw droomtuin verandert. En misschien veranderen uw wensen en uw eisen aan uw droomtuin. En daar moet u op inspelen. Dat noemen we in een officieel woord tuinonderhoud.

Gaat u uw droomtuin zelf onderhouden? Hebt u daar de tijd voor? Hebt u daar plezier in? Hebt u daar de energie voor? Hebt u daar het juiste gereedschap voor?

Nee? Dan adviseren wij u om verder te lezen.

Want wij maken niet alleen uw droomtuin werkelijkheid. Wij behouden ook uw droomtuin. Wij verzorgen uw droomtuin. Maar wij verbeteren ook uw droomtuin. Met plezier, aandacht, groene toewijding en oog voor detail. Dat is tuinonderhoud van Outlook Groenprojecten in Hattem.

Wilt u contact opnemen met ons?

Hoe kan ik mijn tuin in Hattem laten onderhouden door Outlook Groenprojecten?

Hoe wij uw tuin in Hattem komen onderhouden? Dat hangt van u af. Van u, uw eisen en uw wensen.

Want u bent uniek. En daardoor is uw tuin uniek. En zo is ook uw situatie uniek. Want wilt u uw hele tuin (altijd) door ons laten onderhouden of wilt u zelf nog wat doen?

Daarom bieden wij net als alle hoveniersbedrijven tuinonderhoud op maat aan. Wij hebben geprobeerd alle unieke tuinsituaties samen te vatten in zes abonnementen. Zes abonnementen met elk hun eigen groene kenmerken.

U beslist hoe wij ervoor zorgen dat wij samen met u uw droomtuin in Hattem onderhouden. Met het abonnement dat bij u past:

Het Outlook Flex-pakket

Wij onderhouden niet op vaste momenten uw tuin in Hattem, maar wanneer u het nodig vindt. Bijvoorbeeld wanneer u even druk bent op het werk of wanneer u op vakantie gaat. U betaalt slechts voor elk uur dat wij in uw tuin werken. Dit is een uurtarief dat wij van tevoren samen afspreken.

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. U neemt contact met ons. U vertelt ons wat er in uw tuin gedaan moet worden. En dat doen wij ook. Binnen vijf tot tien werkdagen.

Het Outlook Basic-pakket

Wilt u wel de eenvoudige taken van tuinonderhoud blijven doen? Door zelf het onkruid te wieden, door zelf het gras te maaien en door zelf uw buxusbollen te snoeien?

Maar zoekt u hulp bij de ingewikkeldere onderhoudsklussen, zoals het snoeien van uw bomen? Dan komen wij in het najaar en in het voorjaar bij u langs om uw tuin te verzorgen.

Hoe werkt dit dan? Wij brengen u op tijd op de hoogte wanneer wij langskomen (zodat u eventueel extra onderhoudsklussen aan ons kunt doorgeven). U betaalt een vaste prijs die we dankzij een offerte samen zijn overeengekomen.

Het Outlook Basic+-pakket

Het Basic+-pakket is hetzelfde als het Basic-pakket. Alleen komen we dan elk seizoen (vier keer per jaar in plaats van twee keer per jaar) bij u in Hattem langs om de ingewikkelde onderhoudsklussen in uw tuin uit te voeren.

Het Outlook Control-pakket

Wilt u dat wij u vaker helpen om uw droomtuin in Hattem in perfecte staat te houden?

Met het Outlook Control-pakket komen wij elke maand bij u langs. Dat is echt tuinonderhoud op maat.

Omdat wij elke maand langskomen, houdt u eenvoudig en optimaal controle over uw tuin.

Wanneer er bijvoorbeeld een boom doodgaat, kunnen we er snel iets aan doen.

U hoeft slechts de kleine tuinklusjes te doen. Wanneer u bijvoorbeeld een gazon hebt, hoeft u het gras alleen te maaien en water te geven. En u moet bijvoorbeeld nog wel de stoep zelf blijven vegen.

Wanneer u kiest voor dit pakket, betaalt u per kwartaal voor elke maand een vast bedrag.

Het Outlook Control+-pakket

Het Outlook Basic+-pakket is hetzelfde als het Control-pakket. Alleen komen we nu tussendoor ook in uw tuin in Hattem langs om het gras te maaien.

Het Outlook Exclusive-pakket

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Alsof uw tuin gisteren is aangelegd. Daarom komen we elke week bij uw tuin in Hattem langs.

Waarom zou u voor het Exclusive-pakket kiezen? Het enige dat u bij het Exclusive-pakket hoeft te doen is genieten. Tuinieren en hard werken in de tuin is niet meer nodig.

We controleren uw tuin volledig. Voeren alle tuinklussen uit die nodig zijn. En elke week kunt u uw wensen kenbaar maken die we direct of volgende week uitvoeren.

Het Exclusive-pakket geeft u recht op alle onze tuindiensten. Als extraatje kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld onze Studio. Dan profiteert u van de meest creatieve ideeën en oplossingen voor uw tuin. Denk aan exclusieve tuinontwerpen of nieuwe tuinmeubels en tuinverlichting.

Hoe gaat u dan betalen? Aan het begin van het kalenderjaar zal er een schatting van de uren en de kosten worden gemaakt. Elk kwartaal ontvangt u van ons een factuur. Aan het einde van het kalenderjaar hebben we een overzicht van de uren die wij in uw tuin gewerkt hebben en de kosten van de verbruikte materialen. Hebt u teveel betaald? Dan krijgt u dit bedrag terug.

Dan hebben wij nu de volgende belangrijke vraag voor u: welk onderhoudsabonnement past bij u en uw droomtuin in Hattem?

Uw tuinonderhoud in Hattem uit handen geven?

Wilt u blijven genieten van uw tuin? Dan ontkomt u niet aan tuinonderhoud. Dat u daar zelf niet altijd aan toekomt, dat begrijpen wij. Daarom staan wij graag voor u klaar. Om met kwaliteit uw droomtuin te behouden. Zodat u optimaal kunt genieten, zoals u uw tuin hebt bedoeld.

Onderhoud ook mijn droomtuin!

Ontdek al onze tuin services om optimaal te genieten van uw tuin
hovenier • tuinaanleg • tuinonderhoud