Tuinonderhoud Stadshagen

Tuinonderhoud Stadshagen

Waarom u uw tuin in Stadshagen laat onderhouden door Outlook Groenprojecten?

Voor prachtig onderhouden tuin in Stadshagen kiest u voor een ervaren hovenier die tuinonderhoud in stadshagen pleegt. Uiteraard kunt u het zelf doen maar mocht u hier minder plezier in hebben dan kiest u voor een betrouwbare partij. Wij zijn van mening dat een tuin moet zorgen voor plezier. Een tuin moet u energie geven. Een tuin moet een plek zijn waar u zich kunt ontspannen. Dat is ons doel wanneer wij een tuin aanleggen.

Laat uw tuin onderhouden door Outlook Groenprojecten. Zoals u het zelf wilt. Want u hoeft niet alle onderhoudsklussen door ons te laten doen. U kunt er ook voor kiezen om zelf de eenvoudige onderhoudsklusjes uit te voeren. Hoe wij uw tuin in Stadshagen onderhouden beslist u zelf!

Hoe kan ik mijn tuin in Stadshagen laten onderhouden door Outlook Groenprojecten?

Dat hangt helemaal van u af. Hoe u wilt dat wij uw tuinonderhoud in Stadshagen uitvoeren. Want de vraag is: wat wilt u zelf blijven doen en wat wilt u dat wij graag doen? Wilt u uw hele tuin (altijd) door ons laten onderhouden of wilt u zelf nog wat doen?

Wij bieden om tegemoet te komen aan uw wensen tuinonderhoud op maat aan. We hebben geprobeerd alle unieke tuinsituaties samen te vatten in zes abonnementen. Zes abonnementen met elk hun eigen groene kenmerken. U beslist hoe wij ervoor zorgen dat wij samen met u uw droomtuin in Stadshagen onderhouden. Met het abonnement dat bij u past:

Het Outlook Flex-pakket

Wij onderhouden niet op vaste momenten uw tuin in Stadshagen, maar wanneer u het nodig vindt. Bijvoorbeeld wanneer u even druk bent op het werk of wanneer u op vakantie gaat. U betaalt slechts voor elk uur dat wij in uw tuin werken. Dit is een uurtarief dat wij van tevoren samen afspreken.

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. U neemt contact met ons. U vertelt ons wat er in uw tuin gedaan moet worden. En dat doen wij ook. Binnen vijf tot tien werkdagen.

Het Outlook Basic-pakket

Wilt u wel de eenvoudige taken van tuinonderhoud blijven doen? Door zelf het onkruid te wieden, door zelf het gras te maaien en door zelf uw buxusbollen te snoeien? Maar zoekt u hulp bij de ingewikkeldere onderhoudsklussen, zoals het snoeien van uw bomen? Dan komen wij in het najaar en in het voorjaar bij u langs om uw tuin te verzorgen. Hoe werkt dit dan? Wij brengen u op tijd op de hoogte wanneer wij langskomen (zodat u eventueel extra onderhoudsklussen aan ons kunt doorgeven). U betaalt een vaste prijs die we dankzij een offerte samen zijn overeengekomen.

Het Outlook Basic+-pakket

Het Basic+-pakket is hetzelfde als het Basic-pakket. Alleen komen we dan elk seizoen (vier keer per jaar in plaats van twee keer per jaar) bij u in Stadshagen langs om de ingewikkelde onderhoudsklussen in uw tuin uit te voeren.

Het Outlook Control-pakket

Wilt u dat wij u vaker helpen om uw droomtuin in perfecte staat te houden? Met het Outlook Control-pakket komen wij elke maand bij u in Stadshagen langs. Dat is echt tuinonderhoud op maat. Omdat wij elke maand langskomen, houdt u eenvoudig en optimaal controle over uw tuin. Wanneer er bijvoorbeeld een boom doodgaat, kunnen we er snel iets aan doen.

U hoeft slechts de kleine tuinklusjes te doen. Wanneer u bijvoorbeeld een gazon hebt, hoeft u het gras alleen te maaien en water te geven. En u moet bijvoorbeeld nog wel de stoep zelf blijven vegen. Wanneer u kiest voor dit pakket, betaalt u per kwartaal. Voor elke maand een vast bedrag om uw tuin in Stadshagen te onderhouden.

Het Outlook Control+-pakket

Het Outlook Basic+-pakket is hetzelfde als het Control-pakket. Alleen komen we nu tussendoor ook in uw tuin langs om het gras te maaien.

Het Outlook Exclusive-pakket

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Alsof uw tuin gisteren is aangelegd. Daarom komen we elke week bij uw tuin in Stadshagen langs. Waarom zou u voor het Exclusive-pakket kiezen? Het enige dat u bij het Exclusive-pakket hoeft te doen is genieten. Tuinieren en hard werken in de tuin is niet meer nodig. We controleren uw tuin volledig. Voeren alle tuinklussen uit die nodig zijn. En elke week kunt u uw wensen kenbaar maken die we direct of volgende week uitvoeren.

Het Exclusive-pakket geeft u recht op alle onze tuindiensten. Als extraatje kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld onze Studio. Dan profiteert u van de meest creatieve ideeën en oplossingen voor uw tuin. Denk aan exclusieve tuinontwerpen of nieuwe tuinmeubels en tuinverlichting.

Hoe gaat u dan betalen? Aan het begin van het kalenderjaar zal er een schatting van de uren en de kosten worden gemaakt. Elk kwartaal ontvangt u van ons een factuur. Aan het einde van het kalenderjaar hebben we een overzicht van de uren die wij in uw tuin gewerkt hebben en de kosten van de verbruikte materialen. Hebt u teveel betaald? Dan krijgt u dit bedrag terug. Dan hebben wij nu de volgende belangrijke vraag voor u: welk onderhoudsabonnement past bij u en uw droomtuin in Stadshagen?

Wat als tuinonderhoud niet uw grootste hobby is?

Wat kosten jullie dan om mijn tuin in Stadshagen te onderhouden? Dat is een eenvoudige en belangrijke vraag. Maar een vraag die geen standaardantwoord heeft. Dat heeft natuurlijk alles te maken met uw onderhoudswensen. Weet u welk onderhoudsabonnement bij u past? Dan kunt u heel eenvoudig een scherpe offerte bij ons aanvragen. Dan komen we er samen uit. En dan? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs.

Meer weten over tuinonderhoud Stadshagen?

Neem dan zeker contact met ons op en maak kennis met de mensen van Outlook Groenprojecten.

Kom langs in Stadshagen om mijn tuin te onderhouden!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin in Stadshagen?
tuinontwerp • hovenier • tuinrealisatie