Tuinonderhoud Wijhe

Onderhoud uw tuin goed of laat uw tuin in Wijhe goed door ons onderhouden

U bent graag in uw tuin. U rommelt graag in uw tuin. Maar sommige werkzaamheden in de tuin vindt u gewoon minder leuk. Of u komt gewoon niet aan toe. Of u weet niet precies hoe u het aan moet pakken, waar u moet beginnen…

Kleine tuinklusjes of grote tuinklusjes, het moet allemaal gebeuren. En het komt elke keer weer terug. Het knippen van de haag. Het maaien van het gras. Het snoeien van de hoge bomen en struiken. Het bijhouden van de plantvakken. Het bemesten van de tuin met de juiste meststoffen. Het spuiten van vergif om onkruid te bestrijden… En wie gaat dit doen? Heeft u de tijd er niet voor? Beleeft u er geen plezier aan? Of heeft u een andere reden dat u dit niet zelf wilt doen?

Uw droomtuin in Wijhe heeft het recht om goed onderhouden te worden. Ontneem dit recht uw tuin niet en laat daarom uw tuin door Outlook Groenprojecten onderhouden. Wij komen graag bij u langs in Wijhe.

Hoe kan ik mijn tuin in Wijhe laten onderhouden door Outlook Groenprojecten?

Dat hangt helemaal van u af. Hoe u wilt dat wij uw tuin in Wijhe komen. Want de vraag is: wat wilt u zelf blijven doen en wat wilt u dat wij graag doen?

Want u bent uniek. En daardoor is uw tuin uniek. En zo is ook uw situatie uniek. Want wilt u uw hele tuin (altijd) door ons laten onderhouden of wilt u zelf nog wat doen?

Daarom bieden wij net als alle hoveniersbedrijven tuinonderhoud op maat aan. Wij hebben geprobeerd alle unieke tuinsituaties samen te vatten in zes abonnementen. Zes abonnementen met elk hun eigen groene kenmerken.

U beslist hoe wij ervoor zorgen dat wij samen met u uw droomtuin onderhouden. Met het abonnement dat bij u en uw tuin in Wijhe past:

Het Outlook Flex-pakket

Wij onderhouden niet op vaste momenten uw tuin, maar wanneer u het nodig vindt. Bijvoorbeeld wanneer u even druk bent op het werk of wanneer u op vakantie gaat. U betaalt slechts voor elk uur dat wij in uw tuin werken. Dit is een uurtarief dat wij van tevoren samen afspreken.

Hoe werkt dat dan? Heel eenvoudig. U neemt contact met ons. U vertelt ons wat er in uw tuin gedaan moet worden. En dat doen wij ook. Dan komen wij binnen vijf tot tien werkdagen bij uw tuin in Wijhe langs.

Het Outlook Basic-pakket

Wilt u wel het eenvoudige tuinonderhoud zelf blijven doen? Door zelf het onkruid te wieden, door zelf het gras te maaien en door zelf uw buxusbollen te snoeien?

Maar zoekt u hulp bij de ingewikkeldere onderhoudsklussen, zoals het snoeien van uw bomen? Dan komen wij in het najaar en in het voorjaar bij u langs om uw tuin te verzorgen.

Hoe werkt dit dan? Wij brengen u op tijd op de hoogte wanneer wij langskomen in Wijhe (zodat u eventueel extra onderhoudsklussen aan ons kunt doorgeven). U betaalt een vaste prijs die we dankzij een offerte samen zijn overeengekomen.

Het Outlook Basic+-pakket

Het Basic+-pakket is hetzelfde als het Basic-pakket. Alleen komen we dan elk seizoen (vier keer per jaar in plaats van twee keer per jaar) bij u in Wijhe langs om de ingewikkelde onderhoudsklussen in uw tuin uit te voeren.

Het Outlook Control-pakket

Wilt u dat wij u vaker helpen om uw droomtuin in perfecte staat te houden?

Met het Outlook Control-pakket komen wij elke maand bij u langs. Dat is echt tuinonderhoud op maat.

Omdat wij elke maand langskomen, houdt u eenvoudig en optimaal controle over uw tuin in Wijhe.

Wanneer er bijvoorbeeld een boom doodgaat, kunnen we er snel iets aan doen.

U hoeft slechts de kleine tuinklusjes te doen. Wanneer u bijvoorbeeld een gazon hebt, hoeft u het gras alleen te maaien en water te geven. En u moet bijvoorbeeld nog wel de stoep zelf blijven vegen.

Wanneer u kiest voor dit pakket, betaalt u per kwartaal. Voor elke maand een vast bedrag om uw tuin in Wijhe te onderhouden.

Het Outlook Control+-pakket

Het Outlook Basic+-pakket is hetzelfde als het Control-pakket. Alleen bezoeken we nu tussendoor ook uw tuin in Wijhe om het gras te maaien.

Het Outlook Exclusive-pakket

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Alsof uw tuin gisteren is aangelegd. Daarom komen we elke week bij uw tuin langs.

Waarom zou u voor het Exclusive-pakket kiezen? Het enige dat u bij het Exclusive-pakket hoeft te doen is genieten. Tuinieren en hard werken in de tuin is niet meer nodig.

We controleren uw tuin in Wijhe volledig. Voeren alle tuinklussen uit die nodig zijn. En elke week kunt u uw wensen kenbaar maken die we direct of volgende week uitvoeren.

Het Exclusive-pakket geeft u recht op alle onze tuindiensten. Als extraatje kunt u gebruik maken van bijvoorbeeld onze Studio. Dan profiteert u van de meest creatieve ideeën en oplossingen voor uw tuin. Denk aan exclusieve tuinontwerpen of nieuwe tuinmeubels en tuinverlichting.

Hoe gaat u dan betalen? Aan het begin van het kalenderjaar zal er een schatting van de uren en de kosten worden gemaakt. Elk kwartaal ontvangt u van ons een factuur. Aan het einde van het kalenderjaar hebben we een overzicht van de uren die wij in uw tuin gewerkt hebben en de kosten van de verbruikte materialen. Hebt u teveel betaald? Dan krijgt u dit bedrag terug.

Dan hebben wij nu de volgende belangrijke vraag voor u: welk onderhoudsabonnement past bij u en uw droomtuin in Wijhe?

Is tuinonderhoud niet uw liefste bezigheid?

Wat kosten jullie dan om mijn tuin in Wijhe te onderhouden?

Dat is een eenvoudige en belangrijke vraag. Maar een vraag die geen standaardantwoord heeft. Dat heeft natuurlijk alles te maken met uw onderhoudswensen. Weet u welk onderhoudsabonnement bij u past? Dan kunt u heel eenvoudig een scherpe offerte bij ons aanvragen.

Dan komen we er samen uit.

En dan? Dan komen we zo snel mogelijk bij u langs.

Zodat u alleen hoeft te genieten.

Onderhoud ook mijn droomtuin!